Fin sejr i Hedensted

image Ronni Nordnæs gjorde et stærkt indtryk og scorede kampens første mål mod sine tidligere holdkammerater. Arkivfoto af Bo H Sørensen
07. maj 2022 kl. 08:10
Fremragende 2. halvleg sikrede 3 - 1 sejr

Der var Majfest i det østjyske og det betød ca 800 tilskuere på lægterne. OKS var bedst i kampens første 10 minutter og kom foran allerede i det 4. minut ved Ronni Nordnæs, der er skiftet til OKS fra netop Hedensted i vinterpausen. Resten af halvlegen blev med hjemmeholdet som det bedste hold og udligningen var naturlig. I 2. halvleg skiftede billedet og OKS kørte en flot sejr i hus.

Tilskuere: 800

OKS var toneangivende fra begyndelsen og de rød – hvide var flere gange nærgående foran Hedensteds mål. Allerede i det 4. minut kom føringen, da Christian Wulff indledte en dribletur i feltet nær baglinjen. Slutteligt spillede han bolden på tværs til Ronni Nordnæs, der nemt scorede til 0 – 1.

I minutterne efter føringsmålet var OKS stadig toneangivende, men langsom åd hjemmeholdet sig ind i kampen. De kom med god energi foran de mange tilskuere og tiltvang sig overtaget.

Udligningen kom i det 15. minut, hvor et hårdt fladt indlæg fra højre side blev forsøgt afværget af Carsten Geipel, men den svære bold gik ind bag Lund i målet og dermed var det 1 – 1 på måltavlen.

Målet blev startskuddet til hjemmeholdets absolut bedste periode i kampen og et grønt føringsmål lå i luften over den flotte bane i det østjyske.

OKS defensiven holdt dog stand indtil det 44. minut, hvor Hedensted blev tildelt et frispark et par meter uden for feltet. Bolden blev slået skarpt ind over muren og op i det ene hjørne uden chance for Lund i målet. Stor jubel på banen og hos de mange tilskuere. De havde dog overset at linjedommeren havde markeret for offside, idet en Hedensted spiller havde placeret sig bag muren og foran målmand Rasmus Lund for at tage hans udsyn. Efter en kort rådslagning mellem dommer og linjevogter blev målet derfor annulleret.

Pause og 1 – 1.

Hvad der blev sagt i OKS` omklædningsrum i pausen kan undertegnede ikke berette om, men givet er, at holdet var forandret fra begyndelsen af 2. halvleg. Der kunne konstateres en formationsændring og samtidig blev Malthe Frahm og Søren Ilsøe skiftet ind.

OKS sad nu på spillet. Nærkampene blev vundet og vi virkede hurtigst i tanke og handling. Værterne kunne ikke få gang i deres spil fra første ombæring og OKS dominerede.

Presset mod Hedensteds mål blev større og der blev løbende skabt muligheder for ny føring. Med omkring 20 minutter tilbage begyndte kræfter at slippe op for Hedensted og der blev skabt mange store chancer. Størst var nok en dobbeltchance i det 70. minut, hvor bolden begge gange blev reddet på stregen.

I det 84. minut kom så forløsningen. Tong skød på mål, men bolden endte hos unge Malte Frahm i venstre side af feltet. Den unge spiller tøvede ikke og sparkede bolden i mål med et hårdt fladt skud. 1 – 2.

OKS var nu flyvende og blot to minutter senere kom den endelige afgørelse, da Tong scorede til 3 – 1 fra en position på kanten af feltet. 1 – 3.

Så gik kampen til ende og OKS kunne tage tre velfortjente point med hjem fra Hedensted, der dermed fik forårets første nederlag. En stærk præstation af de rød – hvide drenge!

Næste kamp er på fredag, hvor vi får besøg af FC Sydvest hjemme på OKSon Park. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024