Det blev en svær fredag aften i Aarhus

image Niclas Risager var med i Aarhus. Arkiv foto af Bo H Sørensen
24. april 2022 kl. 16:03
DS holdet tabte 4 - 1

OKS holdet havde en decideret offday, da vi fredag var på besøg i Aarhus Fremad. Værterne var bedst på dagen og vandt fortjent. OKS fik reduceret til 1 – 2 i det 70. minut og havde derefter 10 gode minutter, hvor udligningen lå i luften. Værterne lukkede og slukkede dog med to kontrascoringer sidst i kampen.

Tilskuere: 75

Kampen startede jævnbyrdigt, men det var Fremad, der virkede til at have mest energi. Det blev alligevel OKS, der fik den første store chance i kampen, da Tong gled fri i venstre side og afleverede til Anders Lohmann tæt under mål. Desværre fik den dygtige angriber ikke de rette træf på bolden og bolden gik forbi mål.

Langsom, men sikkert, var det Aarhusianerne der, der tog grebet om kampen. Ikke at de væltede sig i chancer, men momentum var klart på jydernes side. Største chance kom efter ca. 30 minutter, vor bolden strøg tilbage i spil efter at have ramt tværribben i Rasmus Lunds mål.

Fremad kom dog foran i det 42. minut, da en af værternes bedste spillere, anfører Jesper Pedersen, scorede tæt under mål.

Pause.

Der var blot spillet 10 minutter inden føringen blev udbygget. Jesper Stendahl var målscorer. 2 – 0!

Man kunne nu frygte for et mindre sammenbrud for OKS, men spillerne viste karakter og forblev i kampen. Jyderne var stadig bedst, men vi kastede ikke håndklædet i ringen.

Efter 70 minutter kom så reduceringen, da Carsten Geipel scorede bag om støttebenet efter hjørnespark. 1 – 2 på måltavlen.

De følgende 8 – 10 minutter var OKS` bedste i kampen og de ca. 20 OKS tilskuere på lægterne stod med håbet om endnu en livgivende scoring. Flere gange var det tæt på, men desværre gik det ikke vores vej.

I stedet slog værterne til efter en omstilling og igen var det Jesper Pedersen der var skarpretter. 3 – 1 og der var spillet 80 minutter.

Kampen gik nu i tomgang indtil det 90. minut, hvor Aarhus Fremad scorede til 4 – 1 efter endnu en omstilling. Og det blev kampens resultat.

Således måtte vi indkassere forårets første nederlag. Fortjent efter spil og chancer.

Næste kamp er på fredag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder Marienlyst. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024