3 - 2 nederlag vs. B1909

image
29. maj 2022 kl. 18:16
Sejren var inde for rækkevidde, men skarpheden manglede

OKS havde alene i første halvleg masser af oplagte scoringsmuligheder til at sikre sejren, men manglende skarphed, skud på overliggeren, brændt straffespark, holdt værterne inde i kampen og siden straffede de et ellers dominerende OKS med netop skarphed foran kassen.

Tilskuere: 300

OKS lagde bedst fra land og alene i kampens første 20 minutter havde vi tre meget store chancer for udligning.

Først kom Tong alene i gennem og blev fældet i feltet. Klokkeklart straffespark som angriberen selv skulle sparke, men som desværre blev brændt.

Minuttet efter var det Lasse Grønholt der kom alene igennem, men måtte se værternes keeper redde forsøget.

5 minutter senere var Søren Ilsøe så direkte uheldig, da hans frisparksforsøg strøg hårdt på overliggeren og tilbage i spil.

Efterfølgende kom værterne også frem til et par muligheder, først og fremmest via indøvede dødbolde, der et par gange overraskede OKS-spillerne.

Og det var da også netop efter et indøvet hjørnespark at bolden endte hos B1909s Nicolai Frederiksen, der scorede sikkert bag en prisgivet Rasmus Lund i OKS målet. Der var spillet 39 minutter

Pause.

OKS pressede på for udligning, men vi skulle hen til det 68. minut førend vi fik udbytte af anstrengelserne. Tong var skarpretteren.

OKS pressede på for føringsmålet, men måtte se værternes Burana Saenkham score til 2 – 1 på en omstilling. Der var spillet 83 minutter.

Vi mistede dog ikke ævred og allerede 3 minutter senere fik Søren Ilsøe bragt balance i stillingen med sit mål til 2 – 2.

OKS gik efter sejrsmålet og i det 89. minut troede alle at dommeren ville fløjte straffespark til OKS, da Chrstian Wulff blev fældet i feltet. På mærkværdig vis blev der dømt frispark en meter uden for feltet (se billede). En ærgerlig kendelse!

Og for at gøre ondt værre slog Burana Saenkham til endnu engang i det 92. minut, da han var først over en løs bold i feltet og scorede sejrsmålet for B1909.

Således gik det til at OKS tabte lokalopgøret mod De Røde fra Vollsmose.

Næste kamp er mod B1913. Det er på lørdag kl. 13.00 på OKSon Park.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024