2 – 2 resultat mod FC Sydvest

image Christian Nygaard og DS holdet spilleede 2 - 2 mod FC Sydvest. Foto af Bo H Sørensen.
15. maj 2022 kl. 15:50
Jyderne udlignede i absolut sidste sekund

Det lignede en hjemmesejr, da Kasper Rask Nielsen bragte OKS foran i det 83. minut, men Sydvest ville det anderledes og udlignede i de døende sekunder og dermed endte det i en pointdeler. I øvrigt èn af hele fire uafgjorte kampe i denne spillerunde.

Tilskuere: 175

Det blev en jævnbyrdig begyndelse på kampen, men efterhånden som minutterne gik fik OKS tilkæmpet sig et overtag. Der blev skabt habile målchancer, men den helt store mulighed udeblev i det første kvarter.

Efter 27 minutter kom så den mulighed hjemmeholdet havde forsøgt på, da Emil Skursch blev spillet fir i venstre side af feltet. Midtbanespilleren sparkede bolden i mål ved forreste stolpe.

I de efterfølgende minutter var der flere gode muligheder for at udbygge føringen, men gæsterne holdt stand.

Pause.

OKS var stadig mest på bolden i 2. halvleg, men gæsterne kæmpede fint med og arbejdede hårdt for føden og viste også gode kvaliteter.

I det 69. minut kom så udligningen og det var Villads Møller der fik scoret. 1 – 1.

OKS forsøgte at presse spillet op mod gæsternes målende, hvilket til dels lykkedes, men spillet flød ikke så velsmurt som vi tidligere har set i sæsonen. Alligevel vi fik vi scoret til 2 – 1 efter en løs chance i feltet, hvor midterforsvarer Kasper Rask Nielsen scorede sikkert. Der var spillet 83 minutter.

Føringsmålet lignede længe en afgørelse, men i kampens forlængede spilletid, dukkede Mathias Therkelsen op ved bagerste stolpe og heade et indlæg i kassen. 2 – 2.

Og således sluttede det med en remis på OKSon Park, da FC Sydvest var på besøg

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024