3-2 nederlag i Marienlyst

image
17. oktober 2021 kl. 18:28
Marginalerne var ikke med OKS fredag aften

5 mål, rødt kort, godt fodboldspil og et sent sejrsmål var indholdet, da OKS fredag aften var på besøg i Marienlyst.

Tilskuere: 150

Der var blot spillet under tre minutter inden kampens første scoring var en realitet og det var hjemmeholdet, der straffede en OKS fejl og let kunne score til 1 – 0. Det var Morten Munk der fik sidste fod på bolden.

1 – 0 scoringen var startskuddet til en god halv time fra hjemmeholdets side. Holdet er rigtig dygtige til at spille på kunstgræsgræs og det beviste de igen. Specielt deres højre side med Jonas Skærlund og ikke mindst Marcus Bay skabe problemer for OKS.

OKS kom også frem til chancer i denne periode, men værterne var bedst. Føringen blev udbygget i det 33. minut, hvor Jonas Skærlund tog chancen udefra. Bolden ramte en OKS spiller og skiftede total retning og Jonas Bøgesvang i målet var prisgivet. 2 – 0.

Man frygtede nu for om OKS var færdige i kampen, men tværtimod satte 2 – 0 scoringen gang i OKSerne, der arbejde sig stærk tilbage i kampen og fik store muligheder for reducering. I kampens 41. minut fik værternes Andreas Kjerstad et gult kort for at bremse Lasse Grønholt i et fremstød. Da en overtændt Kjerstad blot to minutter senere igen lavede et voldsomt frispark på Grønholt, fik han sin anden advarsel og dermed var det tidligt i bad til midtbanespilleren.

Pause.

Der gik blot ti minutter af 2. halvleg inden OKS havde udlignet. Først var det Phillip Harbo der scorede efter frispark, hvor indlægget fra højre blev skrabet i nettet. Og i det 56. minut var det så topscorer Rasmus Skovgaard der brød igennem og scorede sikkert til 2 – 2.

I de næste 5 – 6 minutter var der gode chancer for en OKS føring, men den kom desværre ikke.

I stedet var det som om at OKS trak sig lidt tilbage fra det hårde pres og gik lidt længere tilbage på banen. Det var Marienlyst ikke sene til at udnytte. Ikke at hjemmeholdet væltede sig i chancer, men med god teknik kunne de hvile sig med bolden på trods af undertallet.

Kampen gik ind i det døende minutter og i det 89. minut fik Rasmus Skovgaard en gylden mulighed for scoring. Den dygtige angriber var først over en returbold i feltet og bragede bolden forbi værternes målmand. Desværre stod der en forsvarsspiller inde på stregen der blev ramt i brystet og dermed sprang bolden i spil igen. Og ondt blev værre for OKS, for på det efterfølgende kontraangreb blev Ronny Larsen spillet fri og den hurtige angriber fik scoret til 3 – 2.

OKS forsøgte at slå tilbage og var lige ved og næsten et par gange, men vi fik ikke scoret. Kampen gik tl ende og Marienlyst vandt med 3 – 2.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor Hedensted kommer på besøg på Danmarks hyggeligste stadion i OKSon Park. Mere herom senere.