3 - 1 sejr over Hedensted

image Christian Wulff bliver nedlagt og der dømmes straffespark. Foto af Bo Holst Sørensen
24. oktober 2021 kl. 18:09
Tre point i efterårets sidste hjemmekamp

Efterårets sidste hjemmekamp blev fortjent vundet af OKSerne med 3 – 1 efter en kamp, hvor vi kontrollerede opgøret i store dele af kampen og leverede en helstøbt indsats på kunstgræsbanen.

OKS vs. Hedensted 3 – 1 (1 – 0)

1 – 0 Rasmus Skovgaard (45.)
2 – 0 Christian Wulff (58.)
3 – 0 Van Tha Thawng ”Tong” (63.)
3 – 1 Jonas Perra (66.)

Tilskuere: 150

Begge mandskaber kom friskt ind til kampen og forsøgte at tage dagsordenen. Det var lige, men dog med et lille plus til OKS, der kom frem til en del hjørne- & frispark, hvor vi var nærgående.

Der var god intensitet i kampen med mange nærkampe, men dommer Paw Johansen havde generelt godt styr på løjerne.

Det lignede længe at holdene ville gå til pause med 0 – 0 på LED tavlen, men da uret gik ind i det 45. minut blev lynhurtige Rasmus Skovgaard sendt i dybden, hvor han sprintede fra sin direkte oppasser og derefter passerede målmanden til 1 – 0.

Pause.

OKS kom rigtig godt ud til 2. halvleg og overtaget var nu udtalt. Vi spillede kvikt og teknisk flot spil og allerede i det 58. minut kom 2 – 0 scoringen. Christian Wulff blev spillet i dybden, rundede målmanden for derefter at trille bolden i det tomme mål.

Blot 5 minutter var der straffespark til OKS og Tong sparkede. Keeperen reddede forsøget, men returbolden røg ud til Tong igen, der denne gang ikke svigtede og scorede sikkert. 3 – 0 og der var spillet 63. minutter.

Hedensted slog hurtigt tilbage, da Jonas Perra på, hvad der lignede et indlæg, fik bolden ind over Jacob Fechtenborg og over i det lange hjørne. Der var spillet 66. minutter.

OKS trak sig lidt længere tilbage på banen. Defensiven havde godt styr på gæsterne og med lidt større koldblodighed kunne vi have scoret flere mål på en af de relativt mange omstillinger vi fik.

Der kom dog ikke flere mål i kampen, der gik til ende uden større dramatik og dermed var den fortjente sejr en realitet.

Kampen var den sidste hjemmekamp i efterårssæsonen idet vi på lørdag skal en tur til FC Sydvest og i halvårets sidste kamp skal besøge topholdet fra Svendborg / Oure. Mere herom senere.