2 - 2 i intens topkamp

image Rami Ayman scorer til 1 - 1 i første halvleg. Foto af Bo Holst Sørensen
10. oktober 2021 kl. 17:10
OKS var bagud to gange, men slog tilbage

De formstærke jyder viste sig hurtigt som en dygtig modstander, der var klar til at byde OKSerne op til dans. Det blev en underholdende kamp, der endte i en remis. Et fair resultat, men de rød – hvidstribede var tættest på sejren i de døende minutter af kampen.

Tilskuere: 200

Der var godt gang i løjerne fra kampens start. Begge hold kom ud med offensive intentioner og forsøgte at sætte sig på kampen. Der var gang i sagerne med hårde nærkampe og god intensitet.

I det 12. minut kom kampens første scoring. Gæsterne fik hjørnespark og den hårde og dygtigt sparkede dødbold, fandt vej tæt under mål, hvor Jesper Pedersen kom højest og pandede bolden i mål til 0 – 1.

OKS slog dog hurtigt tilbage, da vi fik scoret på et godt gennemspillet angreb, der endte med Lasse Grønholts aflevering til Rami Ayman, der scorede sikkert bag den fremstormende aarhusianske målmand. 1 – 1 og der var spillet 17 minutter.

Der skulle dog kun gå yderligere 6 minutter inden Fremad på ny bragte sig foran og igen var det Jesper Pedersen der scorede. Angriberen gled ind i et indlæg fra højre, der fik lov at løbe hele vejen til bagerste stolpe. 1 – 2 på LED skærmen.

Aarhus Fremad havde et marginalt overtag i resten af første halvleg. Nuvel, OKSerne var også med i kampen og havde da også gode muligheder for udligning, men Fremad var dygtige i denne periode. Der kom dog ikke flere mål i første halvleg.

Pause.

Den intense kamp fortsatte i 2. halvleg, men det var nu OKS der havde et marginalt overtag, hvor vi søgte udligningen. Aarhus var dog stadig med i kampen og fik også et par gode muligheder for at score.

Det var dog som om at OKS havde flest kræfter nu og vi kom tættere og tættere på scoring. Vi skulle dog helt hen til det 84. minut inden det lykkedes. Tong modtog bolden ved buen foran feltet og tog chancen. Bolden strøg ind ude ved stolpen i målmandens venstre side. 2 – 2 og jubel på lægterne.

I kampens sidste minutter var det OKS der jagtede sejren, men gæsterne red stormen af, og det hele endte 2 – 2. Et fair resultat mellem de to dygtige hold.

Næste kamp for OKS er på fredag, hvor vi skal på besøg hos Marienlyst. Mere herom senere.