Remis i Kolding

image Kolding scorer til 1 - 0. Billede fra Koldings hjemmeside.
30. august 2020 kl. 09:26
De 3 point var inden for rækkevidde

OKS dominerede i det åbne spil, men måtte alligevel se Kolding komme foran med 2 – 0. Vi slog dog tilbage og i 2. halvleg burde vi have scoret det afgørende mål, men stolpe og værternes målmand kom i vejen.

Tilskuere: 125

Kampen blev fløjtet i gang 15 minutter senere end planlagt, da et mægtigt regnskyl lagde vejen forbi det hyggelige stadion på Mosevej. En fornuftig beslutning, da det også lynede og tordnede. I øvrigt tog grønsværen fint mod de store mængder vand og der kunne sagtens spilles fin fodbold.

Og god fodbold blev der spillet og det var med OKS som det toneangivende hold. Gode pasninger og hurtigt spil, og specielt i vores venstre angrebsside havde værterne store problemer med at følge med, hvilket udløste en del frispark, når Koldings højre back kom i problemer.

Det lignede at en OKS scoring var under opsejling, men efter 19 minutters spil slog værterne en omstilling og Silas Hausmann kunne tæt under mål passere Adam Pedersen, der var chanceløs (se billede).

Blot 3 minutter senere var det Koldings Nicolai Sørensen, der udnyttede at en OKS spiller snublede og flot sparkede bolden over i det lange hjørne. Dermed stod der 2 – 0 til Kolding. Stik mod spil og chancer.

Heldigvis slog OKS hurtigt tilbage i det 25. og 27. minut. Begge gange var det efter hjørnespark. Først var det Alexander Mose der pandede reduceringen ind og efterfølgende gjorde Christian Wogensen ham kunststykket efter og den fortjente udligning var en realitet.

OKS dominerede spillet i resten af halvlegen og skabte gode muligheder for scoring. Retfærdigvis leverede Kolding også chancer, når de løb omstillinger og spillede meget direkte ned mod OKS målet.

Pause.

Billedet var det samme efter pausen. Som halvlegen skred frem blev OKS dominansen mere udtalt og chancerne endnu større. Største mulighed kom efter endnu et hjørnespark, hvor Christian Wulff var meget tæt på at gøre det slemme ved sine tidligere holdkammerater. Desværre tog hans hovedstød overlæggeren og sprang i spil igen.

Det var OKS der gik efter de tre point og værterne der kæmpede for at holde sig inde i kampen, hvilket lykkedes, da vi ikke fik bolden det sidste stykke ind over stregen.

Dermed endte det 2 – 2.

Vi kan konstatere, at vi siden premiere nederlaget i Ringkøbing er ubesejrede i 4 kampe. Vi har vundet i pokalen over B1913 og B1909 mens vi har spillet uafgjort i de 2 turnerings kampe vs. B1913 og Kolding. Det skal vi tage positivt med os og fortsætte det optimistiske spil, så vil vi inden længe igen vinde og få tre point på kontoen.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder Odder. Mere herom senere.