image Lasse Grønholt scorede for OKS.
Henrik Kleiner
17. august 2020 kl. 09:27
Vi burde have haft point med hjem

Værterne fra Ringkøbing lagde bedst ud i kampens første 15 minutter, men ellers var det de på dagens orangeklædte OKS spillere, der var mest og bedst på bolden. Desværre var Ringkøbing skarpere i begge felter og tog derfor alle 3 point med en smal 2 – 1 sejr.

Kampfakta:

Ringkøbing vs. OKS 1 – 2 (1 – 0)

1 – 0 Christian Olesen (23)
1 – 1 Lasse Grønholt (68)
2 – 1 Andreas Lauridsen (70)

Tilskuere: 278

Ringkøbing startede kampen med god energi og bombardere OKS forsvaret med bolde i dybden frem mod deres hurtige angriber Christian Olesen. Det indledende pres kulminerede i det 12. minut, hvor værterne ramte stolpen på et godt forsøg ude fra. I situationen blev Ringkøbing spilleren skadet og måtte lade sig udskifte.

Udskiftningen var medvirkende til at OKS langsomt, men sikkert åd sig ind i kampen og fik gang i kombinationerne og spillere som Frederik Klingenberg og Tong virkede oplagte og dygtige på bolden.

Efter 23 minutter gik det dog galt for OKS, da Ringkøbing kørte en hurtig omstilling, hvor bolden endte hos Christian Olesen, der elegant sparkede bolden ind over Adam Pedersen i OKS og i mål. 1 – 0 og de fleste af de 278 tilskuere kvitterede med klapsalver på det solbeskinnede stadion.

OKS lod sig ikke slå ud af scoringen og intensiverede presset mod værternes mål. Der var gode forsøg og chancer, men værternes målmand og forsvar stod distancen i resten af halvlegen.

Pause.

OKS var igen mest og bedst på bolden i 2. halvleg. Udligningen lå i luften og i det 68. minut kom den fortjente scoring, da Lasse Grønholt fik skrabet bolden ind over linjen efter et indlæg fra højre. 1 – 1.

På det tidspunkt lå det til at OKS ville kunne tage en overraskende sejr, men desværre fik vi en kold klud i ansigtet blot 2 minutter efter udligningen, da Ringkøbings Andreas Lauridsen forsøgte sig med et indlæg fra venstre side. Kantspillerens spark blev dog til et skud på mål og sejlede ind i det fjerneste målhjørne og dermed stod der 2 – 1.

Resten af kampen forsøgte OKSerne at slå tilbage. Der var tilløb til flere gode chancer og der var behjertede forsøg, men ind ville bolden ikke.

Efter 95 minutter fløjtede kampens udmærkede dommer kampen af og værterne tog dermed alle tre point. En remis havde nok været på sin plads, men skarpheden i begge felter blev afgørende for kampen i heden på den flotte plæne i det vestjyske.

Næste kamp for OKS er allerede tirsdag aften, hvor vi spiller pokalkamp vs. B1913 på udebane. Næste turneringskamp er på lørdag hjemme på OKSon Park, hvor vi igen møder B1913.