image Jakob Mønster i nærkamp med en TPI spiller. I baggrunden ses Nicklas Folke. Foto af Bo Holst Sørensen
Henrik Kleiner
21. oktober 2019 kl. 09:19
Godt spil var ikke nok for OKS

Som billedet ofte har været i efteråret blev det igen i lørdagens kamp vs. TPI. Vi er godt spillende mellem felterne, men vi er uskarpe når det kommer til spillet i begge felter, hvor vi ikke får scoret på vores chancer samtidig med at modstanderne kynisk udnytter de fejl vi laver i defensiven.

Kampdata:

OKS vs. TPI 0 – 3 ( 0 – 1)

0 – 1 Patrick Rasmussen (38.)
0 – 2 Michael Broni (57.)
0 – 3 Magnus Pedersen (68.)

Tilskuere: 150

OKS kom godt ud til opgøret og satte sig på spillet. Midtbanen med Kasper Johansen, Benjamin Watson og ikke mindst Frederik Klingenberg spillede kvikt og optimistisk. Vi kom frem til flere halve og hele muligheder og specielt fra højre side, hvor Christian Nygaard var meget aktiv, voldte vi gæsterne problemer.

Halvlegen skred frem og TPI bød selvfølgelig også fint ind, men det var OKSerne der var først på bolden og vi holdt modstanderne fra målchancer.

Når man ikke får scoret på sine egne chancer, så står det i fodboldens ABC, at der er gode muligheder for at blive straffet af modstanderne og således også i denne kamp. I det 38. minut blev en opspilsfejl vendt til en omstilling og bolden endte hos TPI`s formstærke angriber, Patrick Rasmussen, der ikke svigtede og sparkede gæsterne foran med 0 - 1 på deres eneste reelle målchance hidtil.

Pause og 0 – 1.

OKS kom igen bedst ud til 2. halvleg og billedet var det samme som tilfældet havde været i kampens første halvdel. Det var TPI dog ligeglade med, da holdet fik tilkendt et hjørnespark, hvor indlægget i første omgang blev clearet af OKS forsvaret. Bolden endte dog hos gæsternes anfører på kanten af feltet og Michael Broni lagde flot bolden op i krogen uden chance for Adam Pedersen og LED tavlen måtte skifte til 0 – 2. 2 chancer og 2 mål. Det må kaldes kynisk udnyttelse af chancerne.

OKS fortsatte med at have bolden meget, mens TPI nu valgte at koncentrere om at forsvare føringen. Det blev til en del halve chancer, men vi virkede uden bid i de afgørende aktione og da gæsterne så scorede til 3 – 0 efter endnu et hjørnespark var kampen i realiteten afgjort. Målscorer var Magnus Pedersen og der var spillet 68 minutter.

Kampen gik til ende og der blev ikke scoret mere. Dermed en 3 – 0 sejr til TPI.

Der resterer to kampe i efteråret og den første er på søndag, hvor vi skal på besøg hos Otterup der endnu ikke har tabt. I det sidste opgør skal vi på hjemmebane møde Hedensted. Mere herom senere.