OKS tabte til SFB-Oure FA

image Anders Lohmann var uhyre tæt på at glide Nicklas Folkes indlæg i mål, men målmanden reddede. Foto af Bo Holst Sørensen
08. september 2019 kl. 09:09
Flot fight var ikke nok

Som ventet blev kampens gennemgående billede, at gæsterne fra Sydfyn havde bolden meget, mens OKS forsøgte at stå tæt i kæderne og lade gæsterne spille foran vores preslinje og holde gæsterne fra oplagte chancer. Missionen lykkedes næsten til fulde og der skulle et straffespark til for at overliste Adam Pedersen i OKS målet

Kampfakta:

OKS vs. SFB-Oure FA 0 – 2 (0 – 1)

0 – 1 Casper Jensen (27./str.)
0 – 2 Fridtjof Rosenbaum (83.)

Tilskuere: 300

Der var igen godt med tilskuere på plads på OKSon Park, da rækkens tophold fra Svendborg kom på besøg og de var tæt på at få en tidlig scoring til OKS, da Anders Lohmann kom igennem i højre side af feltet, men desværre måtte se sit forsøg gå tæt forbi stolpen. Der var spillet blot 3 minutter.

OKS`største chance i kampen kom dog efter 10 minutter, hvor samme Lohmann var uhyre tæt på at score efter perfekt indlæg fra unge Nicklas Folke, der spillede sin første kamp fra start på højre back. Desværre reddede målmanden (se billede).

Efter indledningen var SFB-Oure mest på bolden. Meget af spillet foregik foran OKSernes forsvarslinjer, da hjemmeholdet lukkede rummene ned, så SFB aldrig rigtig fandt frem til deres dygtige kombinationsspil mellem kæderne. OKS lurede på at erobre bolden og slå giftige omstillinger og flere gange i første halvdel var det tæt på, men vi manglede ofte den afgørende snert i den sidste aflevering eller afslutning.

Gæsterne havde som nævnt bolden meget, men det var ikke de store chancer der blev skabt og når de forsøgte sig fra distancen var Adam Pedersen på plads.

Efter 27 minutter kom så kampens første scoring. Sydfynboernes venstre kant skar ind i feltet og tog et langt træk mod baglinjen. Benjamin Watson satte sin tackling ind, der både ramte bold og mand og SFB-Oure spilleren sagde tak for muligheden og lod sig falde til jorden og så var der straffespark. Casper Jensen scorede sikkert og LED-tavlen skiftede til 0 – 1.

I den resterende del af første halvleg var kampbilledet det samme som hidtil og det var småt med målchancer til begge hold.

Pause og 0 – 1.

Efter pausen løsnede OKS lidt op for organisationen og forsøgte at erobre bolden lidt højere oppe. Det lykkedes et par gange og da vi efter 65 minutter indskiftede topscorer Anders Kolind lurede flere rutinerede tilskuer på om det nøglen til udligning for hjemmeholdet. Kolind spillede som vanligt mes god energi, men desværre kom muligheden aldrig for den dygtige angriber.

Svendborg havde stadig bolden meget og OKS spillerne løb mange meter for at forsvare vores mål. Da vi samtidig skulle gå efter udligningen gav det lidt mere plads til det dygtige udehold og efter 83 minutter kom den afgørende scoring til 2 – 0 da Fridtjof Rosenbaum på kanten af feltet i venstre side sparkede bolden hårdt og fladt i det lange hjørne. En flot kasse, der lukkede kampen.

Kampen gik til ende og da dagens dygtige dommer fløjtede af efter 93 minutter var det en flok trætte spillere der forlod banen. Sejren til SFB-Oure var fortjent og mere er der vist ikke at sige om det, andet end at OKS spillerne gav sig 100 % men at gæsterne lige var en tand bedre på dagen.