3 - 2 nederlag vs. Herning Fremad

image Christian Wogensen (t.v.) og anfører Nicolaj Just i aktion. Senere måtte førstnævnte en tur på skadestuen med en dyb flænge. Foto af Bo Holst Sørensen
07. oktober 2019 kl. 09:15
Vi havde fortjent bedre

Det var OKS der var bedst på bolden og præstationen havde været fuldendt, hvis vi havde taget sejren eller som det mindste det ene point, men hjemmeholdet var uhyre skarpe foran kassen og endte med at snuppe sejren.

Tilskuere: 75

Indledningen blev meget jævnbyrdig og de 2 hold så tydeligvis hinanden an og sikrede defensiven for ikke at indkassere et tidligt mål. Der blev markeret tæt og der blev tacklet hårdt uden at de 22 spillere gik over stregen.

Omkring det 15. minut begyndte kampen at løsne lidt op og det var OKSerne der først slap håndbremsen. Blandt andet var hurtige Jakob Mønster en håndfuld for værterne når han stak i dybden og angriberen kom frem til et par halve muligheder.

I det 21. minut kom kampens første scoring. Det var Frederik Klingenberg der tog chancen fra kanten af feltet. I første omgang klarede målmanden forsøget, men i boldens nedfald ramte den keeperens skulder og trillede ind over målstregen. 0 – 1.

Blot 2 minutter senere var OKS meget tæt på at komme yderlige foran, men Jakob Mønsters forsøg blev reddet.

Halvlegen gik videre. OKS var stadig bedst på bolden, men i glimt så vi også Fremads dygtighed i omstillinger, men som oftest havde defensiven og målmand Jon Sørensen godt styr på hjemmeholdets angriber.

I halvlegens overtid kom OKS` Christian Wogensen desværre til skade med en dyb flænge i ansigtet efter et sammenstød med Jon Sørensen. Wogensen måtte efterfølgende en tur på skadestuen. Herning Fremad udnyttede kynisk at OKS forsvaret skulle reorganiseres og scorede til 1 – 1 efter hjørnespark ved Mathias Morgenstern. Det var en kold klud i ansigtet på OKSerne.

Pause.

Herning Fremads bedste spillemæssige periode kom i starten af 2. halvleg. De udnyttede det gode spil til at bringe sig foran efter 53 minutter på et langskud af Michael Bachmann.

Efter scoringen arbejdede OKS sig ind i kampen igen og vi blev til stadighed mere nærgående. Udligningen kom da Jeppe Algaard headede bolden i kassen efter indlæg fra venstre side. 2 – 2!

OKS fortsatte med at dominere, men igen måtte vi konstatere at Herning tog føringen, da de efter gode kombinationer scorede ved Thomas Lauritsen. Der var spillet 66 minutter og måltavlen lyste 2 – 3.

Den resterende del af kampen blev med et OKS i teten der jagede udligningen. Der blev spillet og fightet flot af de rød – hvidstribede, mens værterne gik all inn på at forsvare føringen hjem.

På trods af gode chancer for udligningen fik vi ikke bolden det sidste stykke ind over stregen og hjemmeholdet tog således sejren med 3 – 2.

Indsatsen i det jyske var spillemæssigt opløftende for OKS. Vi viste initiativ og godt spil. Der blev fightet stenhårdt og vores hold havde fortjent at få mindst det ene point med hjem til Odense.

Vi går nu ind i en periode, hvor vi i de næste fire kampe har tre hjemmekampe. Det håber vi kan være med til at bringe os tilbage på pointtavlen.

Næste kamp er lørdag hvor vi på OKSon Park møder Kolding Boldklub. Mere herom senere!