Ny storsejr til AS holdet

image Anfører Morten Andersen kom på scorings listen og det samme gjorde Phillip Harbo. Foto af Bo Holst Srensen
14. april 2019 kl. 08:49
Se video med alle mål og højdepunkter

Det blev en kamp med megen boldbesiddelse til OKS og hvor Flemløse / Haarby stod dybt på banen for at kæmpe sig til det ene point. Der skulle gå 55 minutter inden første scoring, men derefter gik det stærkt og OKS scorede i alt 5 gange.

Tilskuere: 150

Udeholdet fra det vestlige Fyn valgte, ikke overraskende, at stå dybt på banen og overlade alt initiativ til OKS. Flemløse forsvarede sig tappert og fik hjælp af græsplænen, der ikke indbød til hurtige kombinationer, der kunne have løsnet op for gæsternes organisation.

Halvlegen bød således på megen boldomgang til OKS, men det lykkedes aldrig at skabe den helt store mulighed for mål, selvom der var tilløb til chancer og gode forsøg fra distancen, blandt andet fra Jannik Pedersen og Mats Andersen. Sidstnævnte vender vi tilbage til senere vedrørende netop forsøg fra distancen.

Pause og 0 – 0 på LED-tavlen.

Efter 55 minutters spil blev Jeppe Algaard skiftet ind for OKS og den unge offensiv spiller havde været på banen i mindre end 1 minut, da han fik bolden i venstre side af feltet. Bolden blev sparket fladt mod det lange hjørne, tog stolpen og gik i mål til 1 – 0 føring og stor forløsning hos spillere og publikum. Fremragende af Algaard!

Knap var bolden givet op igen før end publikum for alvor blev forkælet med endnu et fremragende mål. Før omtalte Mats Andersen drev selv bolden frem midt på banen inden han fra en afstand af 30 meter sparkede bolden op under overliggeren med et spark og en teknik der kunne bruges som læring for helt unge spillere. 2 – 0.

Kampen var nu i realiteten afgjort og der gik kun yderligere 4 minutter inden scoringen til 3 – 0 kom. Phillip Harbo scorede på hovedstød efter hjørnespark og dermed kom han på tavlen for 2. kamp i streg.

Der var nu mange chancer til OKSerne og dagens anfører, Morten Andersen, gjorde det til 4 – 0 da han tæt under mål sparkede bolden i netmaskerne. Der var spillet 68 minutter.

Kampens sidste scoring stod der Jeppe Algaard på, da han scorede efter hjørnespark til 5 - 0. Dermed kronede han sin indskiftning med sin 2. scoring efter en flot indsats. Stærkt at komme ind fra bænken og gøre en forskel.

Således gik kampen til ende med en sikker sejr til OKS, der nu har vundet de 3 første kampe i forårs turneringen og dermed bevarer førstepladsen i rækken.

Næste kamp er på fredag, hvor vi kl. 11.00 spiller mod Dalum. Mere herom senere.

Herunder kan du se video fra kampen. Vi skulle hilse og sige at det var en bidende kold dag på taget af klubhuset!