7 - 1 sejr i generalprøven

image Morten Andersen (med bold) og Christian Klingenberg viser dedikation og fart. I baggrunden ses den dobbelte målscorer Mads Mikkelsen. Foto af Bo Holst Sørensen
23. marts 2019 kl. 20:11
Jævnt spil var nok til storsejr

OKS scorede allerede i kampens første minut og lagde dermed grundstenen til den senere storsejr, selvom der specielt i 1. halvleg blev spillet alt for stejlt og uden den nødvendige tålmodighed og koncentration, der kunne have gjort det helt slemme ved Årslev.

Tilskuere: 75

I kampens første minut, blev Benjamin Watson spillet fri i venstre side. Den unge og dygtige spiller strøg ad sted, kom ind i feltet og bankede resolut bolden ind bag gæsternes keeper. 1 – 0.

I de følgende minutter burde føringen have været udbygget, men en kombination af uskarphed og manglende held holdt Årslev inde i kampen, i hvert fald på LED-tavlen. Gæsterne var sjældne gæster på OKS` halvdel, men en enkelt gang slap en Årslev angriber alligevel igennem. Målmand Jon Sørensen parrede dog suverænt.

I store dele af første halvleg spillede OKS alt for stejlt. Vi ville for hurtigt frem til målchancer og koncentrationen glippede ofte i afgørende situationer. Derfor blev de midterste 25 minutter af halvlegen lidt af en ørkenvandring for de overraskende mange tilskuere.

Da der var 5 minutter tilbage inden pausen, eksploderede kampen med 3 scoringer. Først var det Mathias Wiingaard der udlignede, men blot 2 minutter efter bragte Mads Mikkelsen OKS i front igen. Der efter gik der kun yderligere 2 minutter inden Jakob Mønster var hurtig i opfattelsen og rundede forsvaret med største lethed inden han scorede sikkert til 3 – 1.

Pause

I 2. halvleg var der kun et hold på banen. OKS fik lidt mere tålmodighed i spillet og Årslev fik løbet mange kilometer i forsøget på at erobre bolden. Der blev skabt rigtig mange chancer og generelt var spillet ok.

Det blev til i alt 4 scoringer i 2. halvleg. Indskiftede Jeppe Algaard var giftig med 2 scoringer. Også Jakob Mønster og Mads Mikkelsen blev dobbelte målscorere i kampen, da de nettede hver en gang mere.

Således gik kampen til ende. En ensidig forestilling med OKS som det dominerende hold og med 7 scoringer, der lover godt før turneringen starter i den kommende weekend.

Næste kamp for OKS er således første turneringskamp, hvor vi på søndag kl. 11.00 møder Nr. Åby på udebane. Mere herom senere.