OKS spillede 2 - 2 vs. Allesø

image Christian Nygaard spillede en god kamp mod Allesø. Arkivfoto af Bo Holst Sørensen
10. september 2018 kl. 08:43
Albaniserien er uhyre tæt

I store dele af kampen mod Allesø dominerede OKS og spillede fremragende mod værterne. Oppe med 2 – 0 lignede det længe en velfortjent sejr, men Allesø slog tilbage i kampens sidste 10 minutter.

Tilskuere: 150

Kampens første 10 minutter var helt lige og værterne forsøgte at stresse OKS, der lige skulle finde deres egne ben på den svære bane. Indledningen blev derfor hektisk, men chancefattig.

Efter de indledende minutter begyndte OKS at sætte sig på spillet og værterne løb mange meter for at dæmme op for de på dagen orangeklædte gæster fra Odense. Specielt i højre side var hjemmeholdet udfordret, når Lasse Grønholt og Christian Nygaard på skift udfordrede hjemmeholdet.

Halvlegens første chance kom efter ca. 25 minutter, hvor Anders Kolind fik fat i en nedfaldsbold og afsluttede snert over hjemmeholdets mål. Samme Kolind var i øvrigt en svær mundfuld for hjemmeholdets forsvar og angriberen var overlegen i duellerne kampen igennem på trods af den fysik værterne forsøgte at sætte sig igennem med.

Halvlegens største chance tilfaldt OKS, da en Allesø forsvarer ville lægge bolden tilbage til sin keeper. Kolind kom imellem, opsnappede bolden og fik en friløber. Målmanden blev passeret, men desværre gik bolden centimeter forbi målet.

Pause og 0 – 0 på lystavlen.

Allesø havde brugt mange kræfter i kampens første halvdel og fra begyndelsen af 2. halvleg var OKS overtaget udtalt. Værterne halsede efter. Men kunne ikke dæmme op for OKS, der skabte mange chancer. Bedst i erindringen står Kolinds forsøg på stolpen, Lasse Grønholts gennembrud i venstre side samt Christian Nygaards header efter hjørnespark.

Efter 65 minutter kom så endelig føringen. Endnu engang opsnappede Anders Kolind en tilbagelægning og denne gang blev bolden placeret under målmanden og føringen var en realitet.

OKS dominansen fortsatte og som en naturlig del af dette kom 2 – 0 i det 75. minut, hvor Christian Nygaards gode gennembrud i højre side og efterfølgende indlæg blev forvaltet efter fortjeneste da Anders Kolind steg til vejrs og headede 2 – 0 føringen i mål. Et fremragende mål.

Allesø havde endnu til gode at have et forsøg inden for målrammen og det virkede til at hjemmeholdet havde opgivet ævred og muligheden for at komme tilbage i kampen. OKS var fortsat i kontrol, men i det 83. minut fik værterne et frispark uden for feltet. Anders Pedersen kvitterede og sparkede bolden ind bag en sagesløs Adam Pedersen i målet. 1 – 2.

For at gøre ondt værre scorede samme Pedersen i det 83. minut til 2 – 2 efter et hjørnespark.

Kampen gik til ende og dermed var pointdelingen en realitet.

Kampens resultat afspejlede ikke kampens gang. OKS var direkte uheldige med ikke at tage alle 3 point, men må søge trøst i, at held og uheld forhåbentlig udligner sig over en hel sæson.

Præstationen søndag var måske den hidtil bedste i sæsonen og på trods af de 2 tabte point kan vi konstatere, at spændingen i Albaniserien er intakt efter en spillerunde, der så at sige trykkede stillingen sammen, så der nu blot er 3 points forskel mellem nr. 1 (Allesø) og nr. 7 (Dalum). OKS er på 5. pladsen 2 point efter.

Næste kamp for OKS er på fredag, hvor vi på udebane møder Morud. Mere herom senere.