Overbevisende sejr over B1909

image Rune Dalsgaard og Christian Mikkelsen havde styr på B1909s angrebsspillere. Foto: Kurt Bebe
19. september 2016 kl. 11:23
2 - 0 sejr på Gillestedvej

Søndag formiddag var OKS på besøg i Vollsmose til en kamp i Albaniserien. OKS leverede en fremragende kamp og vandt sikkert med 2 – 0 efter mål af Lasse Plato og Frederik Moseby. OKS havde kampen igennem gode chancer, mens B1909 blev holdt fra fadet og måtte give fortabt overfor OKSernes 3 back kæde, der tillod værterne èn chance igennem de 90 minutter.

B1909 – OKS 0 – 2 (0-1)

0 – 1 Lasse Plato (13)
0 – 2 Frederik Moseby (72, str.)

Tilskuere: 200

OKS:

Alexander Mose-Johansen, Christian Mikkelsen, Frederik Cappelen, Kahin Hassan Ahmed, Kasper Baden, Lasse Skibbild Plato Christensen, Mads Eskesen, Mathias Just Nortvig, Mats Andersen, René Christensen, Rune Dalsgaard Jørgensen, Daniel Hansen, Drilon Cocaj, Nicolai Just

B1909:

Burana Zaenkham, Emil Thomsen, Jacob Mouritsen, Jonas Thorup Langelund, Kim Voigt Larsen, Mathias Munk Jensen, Mikkel Jensen, Mohamad Amin, Nicolai Dalager, Søren Jensen, Wylly Koffi N' Da wanna, Kristian Olesen, Phillip Hansen, Youssef Mostapha

Allerede efter 3 minutters spil brændte det på for første gang foran B1909s målmand Kim Larsen, der mesterligt reddede Alexander Moses flugter.

OKS forsatte med at være i teten igennem hele første halvleg, hvor vi alene inden for de første 20 minutter burde og kunne have lukket kampen. Vi måtte dog nøjes med det mål Lasse Plato scorede efter 13 minutter, da Mats Andersen frækt løftede bolden over det fremstormende B1909 forsvar til Plato, der sparkede hårdt og præcist mod mål. Kim Larsen, der var B1909s bedste spiller på dagen, fik labben på, men bolden strøg alligevel i mål til fortjent førring.

Mats Andersen var i minutterne efter i forrygende spillehumør og offensivspilleren gav De Røde store problemer. Største mulighed blev skabt 2 minutter efter føringsmålet, hvor Mats gik fri på baglinien og spillede skråt tilbage til Alexander Mose, der måtte se Kim Larsen (der var han igen) redde fra nært hold.

Halvlegen fortsatte og deres udsendte noterede en 5 – 6 store muligheder til OKSerne, hvorimod der ingen blev noteret til værterne. Kim Larsen holdt dog B1909 inde i kampen og der blev fløjtet til pause med 0 – 1 på lystavlen.

OKS åbnede 2. halvleg med endnu en kæmpe chance, men bolden ville ikke ind. Man stod og lurede på om de mange brændte chancer ville blive dyre for OKS, hvis èn af B1909s dygtige offensive spillere pludselig ville få en chance, men Rune Dalsgaard og hans forsvar var stærke og holdt værterne i en stram line.

Efter 55 minutter fik OKS en advarsel til Mose og dermed 10 minutter i undertal. Perioden blev B1909s bedste i kampen og i det 57. minut fik Martin Munk værternes første og også eneste reelle chance i kampen, da han kom fri i venstre side af feltet. Hans hårde skud mod det lange hjørne blev dog reddet flot af Rene Christensen i OKS målet.

Da OKSerne blev fuldtallige var holdet straks i kontrol igen og i det 72. minut kom afgørelsen så endeligt. B1909 pressede op med mange mand og gjorde sig sårbare for omstillinger. På et af disse sprintede Frederik Moseby fra værternes forsvar og blev til sidst nedlagt i feltet. Klart straffespark. Moseby tog selv ansvaret fra 11 meter pletten og sparkede sikkert 2 – 0 føringen i mål.

Kampens sidste 20 minutter blev med B1909 i megen boldomgang, men som nævnt tidligere havde de svært ved at kreere chancer. I stedet var det OKS der leverede flere omstillinger, hvor vi spillede i overtal, men manglede den sidste coolness til at score det 3. mål.

Kampens udmærkede dommer fløjtede derfor af uden yderligere scoringer og dermed var sejren på 2 – 0 hjemme til drengene fra Østerbæksvej. Fuldt fortjent efter en overbevisende indsats.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor Næsby kommer på besøg. Der er kampstart kl. 13.00.

Alle nedenstående billeder er taget af Kurt Bebe

Billede 1: Nicolai Dalager fra B1909 i nærkamp med Alexander Mose.

Billede 2: B1909s Mikkel Jensen laver straffe på Frederik Moseby der selv scorede fra pletten

Billede 3: Mats Andersen (t.v) spillede en fremragende 1. halvleg for OKS. Lasse Plato (t.h) scorede kampens første mål.