2 - 1 sejr over Munkebo

image Kasper Baden spillede en fremragende kamp. Arkivfoto: Kurt Bebe
03. oktober 2016 kl. 08:20
3. kamp i streg uden nederlag

OKS tog alle 3 point med hjem til Østerbæksvej, da vi søndag formiddag var på besøg i Munkebo. Sejren blev på 2 – 1, men ingen havde klaget, hvis OKSerne havde scoret et par mål mere, men den afgørende skarphed manglede hos offensiven.

Munkebo – OKS 1 – 2 (0 – 1)

0 – 1 Kahin Ahmed (40)
0 – 2 Daniel Hansen (80)
1 – 2 Jonas Fabricius (81)

Tilskuere: 150

OKS:
Alexander Mose-Johansen, Christian Mikkelsen, Daniel "Danger" Hansen, Frederik Cappelen, Kahin Hassan Ahmed, Kasper Baden, Lasse Skibbild Plato Christensen, Mads Eskesen, Mathias Just Nortvig, René Christensen, Rune Dalsgaard Jørgensen, Malte Kiellberg Jørgensen, Nicolaj Just Petersen, Victor Ørnstrup Larsen

Munkebo:
Admir Begovic, Allan Abrahamsen, Frederik Grønkjær Sørensen, Gorm Treu, Jonas Hansen Fabricius, Kenneth Friis Aagard, Mads Kjærgaard, Mathias Nibe, Mathias Waldmann, Michel Watson, Mike Halstrøm, Morten Nibe, Nichlas Christiansen, Thomas Krogh Rasmussen

Kampens første 20 – 25 minutter blev en lige affære, hvor de 2 hold sad tæt i markeringerne og ikke levnede meget plads til kombinationer på den regnvåde, men fine græsplæne.

Midtvejs i første halvleg overtog OKS taktstokken og satte sig mere og mere på spillet. Specielt i højre angrebsside havde værterne problemer med en velspillende og energisk Frederik Moseby, der nærmest løb igennem efter behag. Desværre gav indlæggene ikke scoring, da vi enten brændte eller løb i offside en del gange.

Munkebos bedste forsøg i 1. halvleg stod Thomas Rasmussen for, da han kom godt op til et hovedstød, der prellede af på ydersiden af stolpen.

Som halvlegen skred frem blev chancerne større og større og man fornemmede at en OKS føring lå lige om hjørnet. Scoringen kom i det 40. minut, hvor hjemmeholdets forsvar blev alt for passive og OKS kunne spille småspil tæt under mål. Til sidst endte bolden hos Kahin Ahmed, der scorede sikkert hos værternes keeper.

0 – 1 på måltavlen og holdene gik til pause.

Fra starten af 2. halvleg sad OKS igen massivt på kampen. Chance på chance blev skabt, hvilket i sig selv er overordentligt positivt, men igen manglede skarpheden.

Efter en times spil ville Munkebo lave en offensiv udskiftning i forsøget på at kæmpe sig tilbage i kampen, men da indskiftnings spilleren løb på banen uden at linjedommeren eller kampens i øvrigt dygtige dommer havde godkendt det, var der ingen anden udvej end at give spilleren en advarsel og dermed 10 minutter i undertal til de gulblusede værter.

At OKS ikke scorede i overtallet er et af fodbold gudernes undere, men Munkebos mål var som forhekset, da gigantiske chancer blev brændt af OKS.

Munkebo overlevede undertallet, men da viseren på stadion uret runde det 80. minut kom så endelig OKS scoring nr. 2. Daniel Hansen behandlede Frederik Mosebys indlæg efter fortjeneste og scorede sikkert til 0 – 2.

Mange troede at det var afgørelsen på kampen, men Munkebo og Jonas Fabricius ville det anderledes, da han i minuttet efter OKS scoringen tog chancen fra distancen og bolden strøg i mål ude ved den venstre stolpe, godt hjulpet på vej af den våde og hurtige bane, og så var spændingen tilbage i kampen.

Kampen gik dog til ende uden yderligere scoringer på trods af endnu et par store OKS chancer og dermed var sejren hjemme. 3 vigtige point til stillingen i den usandsynligt jævnbyrdige Albaniserie.

Deres udsendte noterede sig en god præstation af OKS holdet med Frederik Moseby, Kasper Baden og Kahin Ahmed som de mest i øjnefaldende.

OKS spiller næste gang den kommende søndag, hvor Krarup / Espe kommer på besøg i OKSon Park. Der er kampstart kl. 11.00