Menu

FA 2020 tager mod flere tilmeldinger

image
Phillip Frikke-Schmidt
10. juni 2020 kl. 17:41
Succesen fortsætter

Den seneste åbning fra myndighedernes side ift. forsamlingsforbuddet gør at vi på sommerens fodboldskole på OKSon Park åbner for yderligere tilmeldinger - for at nå endnu bredere ud til vores mange medlemmer og Odenseanerne generelt i en tid, hvor sommeren nok bliver indenfor landets grænser for langt størstedelen af befolkningen.

Dog kan vi ikke garanterer tøj til de eftertilmeldte men vi garanterer en rigtig sjov og hyggelige uge med masser af fodbold. Ligesom der stadig mulighed for at tilkøbe morgenmad samt morgenpasning hele ugen.

Vi har rigtig mange trænere- og gæstetrænere tilknyttet. Bl.a. kommer tidligere OKS ungdomsspiller og nuværende OB superligaspiller Tarik Ibrahimagic forbi på fodboldskolen ligesom at de 2 Gjensidige kvindeliga spillere og tidligere OKS’ere, Rebekka Frederiksen (Fortuna Hjørring) og Malaika Hashmi (OdenseQ) bl.a. andre kommer forbi. Derfor; book din plads hurtigst muligt.

Skriv på skoleleder@oks.dk for tilmelding. Prisen inkl. frokost men eksl. Tøj er hhv. kr. 750,- for Fodbold For Sjov og kr. 1195,- for FA Classic samt kr. 1895,- for FA+

 

Vi glæder os.