Menu

U12 Drenge (2010)

OKS U12 (årgang 2010) er kendetegnet ved kontinuitet. Således har Trinleder og Cheftræner Kim Kristensen været med siden sommeren 2016. I de efterfølgende år kom det eksisterende trænerteam med Jesper Bachmann, Per Wittenhagen og Miki Ibsen med. Holdet startede ud med ca. 15 spillere og er vokset stødt hen over årene. Årgangen har i år rundet 40 indmeldte spillere og vil for første gang have tre hold tilmeldt DBU's rækker. I 2021 fik vi derfor endnu en træner, Søren Belling, med på sidelinjen. 

U12 har fra start haft fokus på fællesskabet og det gode humør. Dette også kendetegnet ved, at vi i flere år har haft arrangeret påsketræningsdage med overnatning enten på OKS eller på vandrehjemmet. 

Kontinuiteten kan også ses på banen. Vi udvikler os konstant - både spillere, trænere og som trup. Vi har et hold repræsenteret i Fyns bedste række, Mesterrækken, og vores hold 2 er placeret i A-rækken lige under. På grund af den store ankomst af nye spillere siden "genåbningen" vil vi også have et hold tilmeldt på C-niveau.

Vores fokus for forårssæsonen er den fortsatte udvikling af holdene og spillerne individuelt. Vi ønsker at fortsætte processen både på- og udenfor banen med speciel sammenholdet og vores eget opbyggende spil på banen som prioritet. Vi bruger meget tid på at tilpasse træningen, så den afspejler de udviklingsområder, som vi identificerer under kampene. Frem til sommer handler det konkret om at hjælpe hinanden mere på banen, forbedring af vores opspils- og løbemønstre samt bevægelser uden bold.

Turneringerne for alle hold starter op i første og anden weekend i april. Det bliver STORT!