Menu

Børnefodboldkonsulenter i efteråret 2016

Til OKS-trænere for U8-U11 i efteråret 2016

Ungdomsudvalget har satset en smule her i efteråret 2016 og har ansat Mathias Jalking og Patrick Christgau som børnefodboldkonsulenter med det formål at komme ud på banerne og give inspiration til træningen for vores børnefodboldhold og vi har i første omgang målrettet det til U8-U11. Mathias og Patrick har trænet årgang 2003 de sidste 4 år. 

Oplægget er at Mathias og Patrick kan deltage i 2-4 træner i hver årgang her i efteråret efter aftale, hvor de kommer og viser nogle træningsøvelser primært med fokus på teknisk træning og aldersrelateret træning. 

Rent praktisk er aftalen, at i som trænere kan lave aftale med Mathias og Patrick om hvilke dage det passer ind og så skal i egentlig bare møde op til træning som i plejer med alle drengene/pigerne, med bolde, kegler, veste og så videre, og så vil Mathias og Patrick møde op med de assistenter, som de evt skal bruge og så viser de 1-2 øvelser med tilhørende forklaringer og formål. Første gang vil de nok nøjes med en øvelse.
I løbet af efteråret vil øvelserne blive videofilmet og lagt på hjemmesiden og vi arbejder ligeledes på at få oprettet en OKS-side på Youtube, hvor vi kan lægge træningsvideoer op.

Mathias og Patrick er på ferie i uge 32 og 33, men er klar derefter.
I kan allerede nu skrive til dem på følgende emailadresser/mobilnumre:

Mathias Jalking, mathiasjalking@gmail.com, 30954615
Patrick Christgau, pc.midspar@gmail.com, 27900717

Ovenstående vil blive præsenteret på store trænermøde den 15.8. og så vil vi evaluere på forløbet til november, hvor trænerne for årgangene vil blive inviteret til evaluerings- og trænermøde.

Med tiden vil vi lægge mere og mere information ud på oks.dk under træner-info. Et eksempel er dette: http://www.oks.dk/traener-info/seneste-nyt/

Bedste hilsner

Lasse Bugge på vegne af ungdomsudvalget