Menu

Nye spillere

 

Alle nye spillere, som ønsker at spille fodbold i OKS, har mulighed for at deltage i gratis træning i 2 uger. Det vil sige for de fleste hold 4 træninger. Herefter skal forældre og spillere beslutte sig for, om de vil være medlem af OKS. 

For at kunne deltage i træningen skal det være aftalt på forhånd med årgangens holdleder eller træner. Dette gøres for at sikre, at der er plads i årgangen, og at det er koordineret med træner og holdledere på årgangen.

Det betyder at nye spillere først skal kontakte årgangens holdleder eller træner og aftale prøvetræningen. Ligeledes skal det sikres, at de nye spillere prøves på det rette niveau.

Procedure for nye spillere

  • Der må aldrig gives tilsagn om gratis træning eller tilsagn om, hvilket hold den nye spiller skal spille på.
  • Hvis en spiller dukker op til et træningspas og spørger, om han/hun må deltage i træningen, siger vi selvfølgelig ikke nej, med mindre at det ikke passer med planlægningen af træningen. 
  • Bed dem altid om at kontakte årgangens holdleder eller træner (kontakt information står på hjemmesiden).
  • Årgangens holdleder og træner vurderer sammen, hvor den nye spiller skal træne med, samt hvornår træningen skal foregå.
  • Det er suverænt holdleder og træner der træffer beslutningen om på hvilket hold spilleren placeres på.
  • Hvis forældre og spillere ønsker at melde sig ind i OKS er det holdleder for det pågældende hold, der skal sikre sig, at forældre og spiller får oplysninger om indmeldelses proceduren via hjemmesiden.