Menu

Holdkort og resultatindrapportering

 

Dette er gældende for alle hold, hvor DBU Fyn forlanger resultatindberetning. For rækker med elektroniske holdkort skal minimum én træner/leder fra holdet have adgang til DBU’s systemer (login fås via DBU’s hjemmeside).

Dette skal holdene gøre før kampen:

Holdkortet skal være udfyldt senest 1 time inden kampstart. Holdkortet kan enten udfyldes via internettet ved at logge ind på Mit DBU eller via DBU’s App. til telefoner og tablets. Alle klubbens spillere er registreret i DBU’s systemer, så kun spillere, der er registreret, kan komme på holdkortet. HUSK du må kun anvende spillere, der er på holdkortet. Hvis en spiller er spilleberettiget men ikke findes i DBU’s systemer, skal du straks kontakte din afdelingsleder så han kan give besked til klubbens administration om problemet. Udfyld holdkortet i god tid.

Holdkortet kan rettes efter kampen, hvis spillere ikke har været benyttet, eller en spiller ikke er kommet til kampen. Såfremt der anvendes trøjenumre, skal disse være i overensstemmelse med de påførte numre på holdkortet.

Dette skal holdene gøre efter kampen:

Begge hold er selv ansvarlige for, at ikke benyttede spillere slettes fra holdkortet.

Resultatet skal af hjemmeholdet indrapporteres til DBU Fyn umiddelbart og senest en time efter kampens afslutning. via KlubOffice eller DBU’s App til telefoner og tablets.