Menu

Hjemmesiden

På klubbens hjemmeside finder du alle de informationer og nyheder, som gør dig i stand til at udføre dine opgaver i klubben. Foruden at være klubbens ansigt udadtil er hjemmesiden også et redskab for inspiration og vidensdeling. Hjemmesiden er baseret på DBUs CMS program og kan derfor kobles op til KampKlar og KlubOffice. Dette fremgår blandt andet af de forskellige moduler som Live-score.

Alle holdledere og trænere kan få adgang til egen årgangs sider og lægge nyheder m.m. ind. Hjælp til dette kan fåes ved henvendelse til klubbens hjemmeside ansvarlig.

Det er vigtigt at alle hold bidrager med nyheder og holder deres holdsider opdateret. En god og levende hjemmeside forbindes med en god og levende klub, hvilket OKS er.

Adgang til hjemmesiden er brugerdefineret, således at den enkelte årgang kun kan arbejde indenfor deres egen årgang. 

Nyheder defineres som: 

Topnyheder

Sættets en nyhed som Topnyhed, kommer den automatisk med i forsidens store nyhedsmodul. Her er det vigtigt at skelne imellem nyheder, således at det kun er de vigtige klubnyheder, som sættes her. Klubbens ledelse forbeholder sig retten til at ændre på eventuelle nyheds definitioner.

Begivenheder og Referat

Disse kommer med på forsiden under modulet 'Check de seneste nyheder'.

For mere CMS vejledning henvises til DBUs hjemmersider.