Menu

Ledige trænerstillinger

Odense Kammeraters Sportsklub  er drevet af mange frivillige, som gør en kæmpe indsats for at hjulene kan dreje rundt. "Frivillige" dækker over meget, lige fra trænere/holdledere til dommere og ikke mindst klubbens bestyrelse. Fra tid til anden falder der folk fra, nye årgange kommer til og så videre. Har du lyst til at være en del af drivkraften i OKS, så kig nedenfor og se om nogle af de hænder som klubben mangler  sidder for enden af dine arme.

Om klubben

OKS er en af de største børne & unge fodboldklubber i Odense og ligger centralt placeret på Østerbæksvej 125 i Odense C. OKS blev stiftet i 1930 og har været en aktiv del af det Odenseanske fodboldmiljø lige siden. Klubben har cirka 500 medlemmer, hvoraf de 400 udgør børn & unge. Foruden et meget levende fodboldmiljø i og omkring OKSon Park, så gennemgår klubben en rivende udvikling imod bedre børne & unge fodbold. OKS har både en elitepræget overbygning, hvor vores talenter dyrkes, samt en bredde med høj kvalitet. Trænermiljøet i klubben er meget levende og klubbens kunstgræsbane besøges hver dag af mange til leg, træning og som tilskuere til klubbens mange kampe. 

**********************************************************************************************

 • Er du glad for børn og fællesskaber?

  Går du med en fodboldtræner i maven? Kunne du tænke dig at være et forbillede for en række piger eller drenge? Vil du udvikle dit eget fodboldspil og dine taktiske evner? Ønsker du en karriere indenfor fodboldtræner branchen? Så start i OKS!

  Vi mangler trænere til den nye sæson! Alle er velkommen!

  Hvem er vi? 

  OKS er en fodboldklub belliggende i Odense M, vi er en klub med et lækkert trænings miljø. Bla. ny kunstgræsbane. Vi er en klub for både eliten og det sociale!

  Vi kan tilbyde dig;

  - Et fedt socialt fællesskab af engageret trænere! 
  - Et fedt trænings miljø!
  - Alt den hjælp du skal have til at komme i gang! 
  - Evt. Træner uddannelse! 
  - Trænertøj! 
  - Løn pr. sæson 
  - En masse sjov 
  - Fed erfaring med børn og unge!

  Du er;

  - Glad og smilende 
  - Ud afvendt 
  - Gå på mod 
  - Elsker fodbold (Det er også okay kun at kunne lide det)

  Erfaring er ikke et must! Vi kan hjælpe dig med den del!

  Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du kontakte:

  Ungdomsudvalget i OKS - tryk på linket her.

******************************************************************************************