Spark Nyheder
Stor julegave til OKS´ medlemmer !
Skrevet af Henrik Pedersen    Onsdag, 24. december 2014 00:31    PDF Udskriv Email
 
Det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at SPARK projektet går ind i den afgørende anlægsfase. Hele november og december har styregruppen sammen med vores rådgivere og Odense Kommune arbejdet på at få de sidste væsentlige detaljer på plads.
 
Det betyder, at vi straks efter nytår går i gang med de første byggemøder og så snart vejret tillader det går gravemaskinerne i gang. Hele det nye anlæg kommer til at bestå af en kunstgræsbane i fuld størrelse samt 3 multifunktionelle aktivitetsområder, der kan benyttes til mange forskellige aktiviteter.
 
Det er visioner om helhed og mere end 4 års arbejde, der næste år bliver til konkrete træningsfaciliteter til glæde for både OKS - men også de nærliggende skoler, institutioner, unge, ældre vil få glæde af anlægget.
 
Vi vil her på siden løbende informere om hvordan arbejdet skrider frem. Du kan læse mere om tankerne bag og se tegninger her i projektmappen.
 
Vi vil senere markere 1. spadestik og ikke mindst indvielsen, når vi når der til. Hele anlægget står klar senest den 1/6 2015.
 
 
Nyt om SPARK !
Skrevet af Styregruppen    Fredag, 31. oktober 2014 09:39    PDF Udskriv Email

Styregruppen bag SPARK projektet har, efter licitationen i sidste uge, nu i denne uge haft mulighed for at drøfte tingene i detaljer med Odense kommune. Der er en meget positiv dialog i samarbejde med vores rådgivere, men nytilkomne miljøkrav og det snarlige vintervejr betyder, at det er blevet besluttet ikke at starte anlægsarbejdet før vejret tillader det - forhåbentlig i det tidlige forår 2015. Vi forventer indenfor kort tid at kunne udføre de sidste jordprøver, og dermed være klar så snart vejrguderne vil. 

Vi ved at rigtig mange følger projektet og, ligesom vi, havde håbet at det ville være muligt “at gå i jorden” nu og dermed være klar i vinter. Det er det desværre ikke og vi er rigtig kede af at måtte skuffe jer, men kan samtidig forsikre, at arbejdet fortsætter, så vi sikrer at SPARK bliver den store gevinst for klubben og lokalområdet som vi alle håber.

Grundet det forberedende arbejde til projektet betyder dette at der der som vanligt ikke må trænes / spilles kamp på græsset efter i dag og hen over vinteren. Dette gælder også græsset ved siden af streetbanen !

Skrevet af styregruppen, fredag 1. november 2014

 
Status på SPARK !
Skrevet af Henrik Pedersen    Onsdag, 29. oktober 2014 07:58    PDF Udskriv Email

Den 22. oktober 2014 blev der afholdt licitation på SPARK og vi modtog 5 tilbud.

Optimistiske, som vi er, håbede vi på at gravearbejdet kunne gå i gang med det samme, men sådan er virkeligheden desværre ikke. Der ligger nogle møder med rådgiver, entreprenør og Odense Kommune foran os, inden vi endeligt kan underskrive kontrakter mm.

Derfor håber vi på medlemmernes tålmodighed og forståelse for, at der vil gå nogle dage endnu, inden vi endeligt kan præsentere tidsplanen for etablering af anlægget.

Styregruppen

 
SPARK er sendt i udbud !
Skrevet af Henrik Pedersen    Søndag, 05. oktober 2014 20:23    PDF Udskriv Email

SPARK har nu været undervejs i næsten 4 år - men vi nærmer os nu det mere håndgribelige. Alle de flyvske visioner og vilde ideer nærmer sig nu noget der ikke blot er fantasier og luftspejlinger.

Fredag den 3. oktober 2014 blev SPARK sendt i udbud. Vores rådgivere Mutopia og Sloth Møller har knoklet for at få tegninger og beskrivelser gjort klar, og i fredags nåede vi så en af mange milepæle i projektet. Der er inviteret 5 entreprenører til at give tilbud på projektet og mandag den 20. oktober afholdes der licitation.
 
Hvis alt går efter planen vil byggeriet begynde sidst i oktober og første del vil være færdig lige før jul. Anden del afsluttes i januar og hele projektet forventes færdig i februar måned. 
 
Den officielle indvielse er endnu ikke lagt i kalenderen, men det bliver sandsynligvis i april eller maj 2015.
 
Nostalgibeviser:
Tilbage i 2012 blev der solgt et antal nostalgibeviser, der gav ret til et stykke græstørv fra banen, der nu skal erstattes af kunstgræs. Hvis du har købt nostalgibevis og ønsker at indløse det til et stykke græs fra træningsbanen, så kontakt inspektør Palle Mikkelsen.
 
Vi modtager stadig meget gerne støtte til SPARK via http://www.oks.dk/bidrag-til-spark.html
Støtten bruges til mål, måltavle og andre ekstra ting, der ikke er en del af selv anlægget.
 
Status på SPARK !
Skrevet af Henrik Pedersen    Mandag, 08. september 2014 05:52    PDF Udskriv Email

De opmærksomme og interesserede undrer sig måske over hvad der sker med vores SPARK projekt.  Projektet skulle have været sendt i udbud i begyndelsen af august, men er blevet forsinket af forskellige årsager.

Overordnet handler det om at projektet skulle kvalitetsikres og selvfølgelig opfylde myndighedernes miljøkrav mm. Det har taget lidt længere tid end først beregnet. Vi kan dog berolige alle vores medlemmer og andre samarbejdspartnere om at projektet gennemføres i sin helhed.

Hvor meget forsinkelsen i sidste ende betyder i forhold til hvornår kunstgræsbanen kan tages i brug, er endnu for svært at sige noget om. Den oprindelige plan var at indvie kunstgræsset den 20. oktober, men det bliver nok svært at nå som det ser ud lige nu. 

Alle parter arbejder dog på højtryk for at de nye træningsfaciliteter står færdig så hurtigt som overhovedet muligt. Så fat mod og hav tålmodighed.  Udbudsmaterialet gennemgår lige nu de sidste rettelser og vi forventer, at det sendes i udbud i løbet af uge 38. Har du spørgsmål vedr. projektet er du velkommen til at kontakte Henrik Pedersen Tlf 24944688

 


Side 1 ud af 4
Banner
Banner

Sponsor SPARK

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381