Spark Nyheder
SPARK - Det går fremad, men ikke helt uden kvaler !
Skrevet af Klavs Larsen    Lørdag, 23. maj 2015 21:55    PDF Udskriv Email
spark
 
Vi nærmer os deadline, men må desværre nu konstatere, at SPARK ikke som planlagt, når at blive klar til ibrugtagen her med udgangen af måneden.
 
Vi har 2 ting som driller os. Den ene er montering og færdiggørelse af pavillon på aktivitetsområderne, og den anden er bundopbygningen på selve 11 mandsbanen, hvor der skal laves nogle justeringer i den ene målende.
 
Det er endnu for tidligt at sige noget endelig om hvornår vi er i mål, men vi forventer bestemt at være klar, så vi kan holde den planlagte indvielse fredag d. 3. juli.
 
Invitation !
Skrevet af Klavs Larsen    Torsdag, 14. maj 2015 14:36    PDF Udskriv Email
Det ligger nu fast, at den officielle indvielse af SPARK sker fredag d. 3. juli !
 
Det bliver en festlig dag på OKSon Park, og vi er nu ved at lægge sidste hånd på programmet, som bliver både spændende og afvekslende. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og følg med her, programmet for dagen kommer på snarest.
 
Det går stærkt med SPARK !
Skrevet af Henrik Pedersen    Mandag, 11. maj 2015 00:54    PDF Udskriv Email
Der sker virkelig noget nu og nu ligner det efterhånden igen en boldbane på bane 3 og 4.
 
 
Det grønne kunstgræs rulles på og håndværkerne knokler for at blive færdig til tiden. Det ser virkelig skønt ud og de sidste par måneders triste byggeplads transformeres langsomt men sikkert til en skøn, grøn boldbane. Det er fantastisk flot og spændende at følge hvordan det skrider frem.
 
 
Hold op hvor det går...
Skrevet af Klavs Larsen    Onsdag, 06. maj 2015 14:17    PDF Udskriv Email

Nu lægges der puslespil på OKS ! 

Kunststofbanen tager for alvor form. En 100% vandtæt dug lægges nu ud på banen, hvorefter et gigantisk puslespil samles af 3 mand - alt dette inden det grønne græstæppe limes på i næste uge !

Men hov, hvorfor vandtæt dug ? For at eliminere risiko for forurening fra banens sorte gummigranulat, opsamles alt regnvand og renses inden det siver ned i jorden.

Og, puslespillet ? Fordi såvel unge som gamle fødder har det rigtig godt med, at der er et stødabsorberende lag under "græsset" - Og, så er rullerne med finsk kunstgræs og det specielle sand der "fyldes på" inden granulat, også landet og ligger klar .. Det bliver så godt på Østerbæksvej !!!

 
Det ser rigtig godt ud !
Skrevet af Klavs Larsen    Lørdag, 02. maj 2015 07:20    PDF Udskriv Email
 
SPARK tager for alvor form og går nu ind i den sidste anlægsfase.
 
Der er lagt kunstgræs på aktivitetsområde 1 og 3, der er sat hegn op bag 11 mandsbanen, som er bygget op nede fra, efter alle kunstens regler og som nu står med “stenmelsbelægning” indtil der i den kommende uge rulles det grønne kunstgræs ud på det store område.
 
 
Inden længe anlægges aktivitetsområde 2, pavilloner opføres og regnvandsbed etableres, så vi sikrer, at der kan spilles bold på kunstgræsbanen, selv efter kraftige regnskyl.
 
Det hele følger tidsplanen, så vi forventer, at anlægget står klar som planlagt, med udgangen af maj måned.
 
   
 
 


Side 1 ud af 6
Banner
Banner

Sponsor SPARK

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381