Spark Nyheder
Ingen træning på græsset !
Skrevet af Palle Mikkelsen    Onsdag, 04. marts 2015 17:10    PDF Udskriv Email
Vi har afholdt 2. byggemøde og entreprenøren har oplyst, at fra og med dags dato er bane 3, 4 og "hullet", ligesom bane 1 og 2 lukket for al fodbold.
 
Hele området er en byggeplads og indgang til streetbanen skal foregå gennem hovedindgangen eller lågen på Østerbæksvej.
 
Ydermere skal vi alle være opmærksom på, at vi kun må færdes udenfor streetbanen i forbindelse med boldhentning.
 
 
Med venlig hilsen
 
Inspektøren OKS
 
Smatten er kommet til OKSon Park...
Skrevet af Henrik Pedersen    Torsdag, 26. februar 2015 13:25    PDF Udskriv Email

Vores normalt grønne træningsbane er forvandlet til mudder og smat. Maskinerne arbejder dagligt på forvandlingen, og det skal som bekendt være skidt, før det kan blive godt. Lige nu er det svært at se, hvordan bane 3 og 4 skal blive til boldbaner igen. Selv vores ene mast er ramt af byggeriet og har fået slagside.

Det hele skal nok blive godt og i takt med at foråret nærmer sig, vil mudderet også blive forvandlet til et dejligt grønt tæppe af kunstgræs. Vi glæder os som vilde til at det kan tages i brug !!

 

 
Dejlig eftermiddag på OKSon Park !
Skrevet af Klavs Larsen    Fredag, 30. januar 2015 20:45    PDF Udskriv Email

 

Det var en stor og glædelig dag på OKS i dag, hvor klubben dels kunne markere dagen for 1. spadestik på SPARK projektet, dels klubben 85-års føs´da. 


Mange havde valgt at lægge deres vej forbi Østerbæksvej  i det milde vintervejr. Kl. 14 blev der foretaget det 1. spadestik på bane 3 – Borgmester Anker Boye, selv tidligere fodboldspiller i kolonihaveklubben, førte spaden efter at have holdt en munter tale indeholdende stor ros til klubben for det store frivillige arbejde der pågår hver eneste dag.

 

Mandag bliver det alvor, da maskinerne så brager løs – Hvis alt går efter planen står anlægget klar med udgangen af maj måned. 

Herefter var der reception i klubhuset, hvor de over 60 fremmødte hyggede sig med masser af snak og lidt til ganen. Henrik Pedersen, OKS og Kristina Adsersen, Mutopia Arkitekter fortalte om forløbet med SPARK og sluttelig underholdt sportsredaktør på Fyens Stiftstidende, Niels Abildstrup med historier og anekdoter fra OKS første 85 år.

Alt i alt en fantastisk dag på OKS, hvor fortiden blev markeret og spaden sat i jorden som markering på en lys fremtid!!!

 
Stor julegave til OKS´ medlemmer !
Skrevet af Henrik Pedersen    Onsdag, 24. december 2014 00:31    PDF Udskriv Email
 
Det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at SPARK projektet går ind i den afgørende anlægsfase. Hele november og december har styregruppen sammen med vores rådgivere og Odense Kommune arbejdet på at få de sidste væsentlige detaljer på plads.
 
Det betyder, at vi straks efter nytår går i gang med de første byggemøder og så snart vejret tillader det går gravemaskinerne i gang. Hele det nye anlæg kommer til at bestå af en kunstgræsbane i fuld størrelse samt 3 multifunktionelle aktivitetsområder, der kan benyttes til mange forskellige aktiviteter.
 
Det er visioner om helhed og mere end 4 års arbejde, der næste år bliver til konkrete træningsfaciliteter til glæde for både OKS - men også de nærliggende skoler, institutioner, unge, ældre vil få glæde af anlægget.
 
Vi vil her på siden løbende informere om hvordan arbejdet skrider frem. Du kan læse mere om tankerne bag og se tegninger her i projektmappen.
 
Vi vil senere markere 1. spadestik og ikke mindst indvielsen, når vi når der til. Hele anlægget står klar senest den 1/6 2015.
 
 
Nyt om SPARK !
Skrevet af Styregruppen    Fredag, 31. oktober 2014 09:39    PDF Udskriv Email

Styregruppen bag SPARK projektet har, efter licitationen i sidste uge, nu i denne uge haft mulighed for at drøfte tingene i detaljer med Odense kommune. Der er en meget positiv dialog i samarbejde med vores rådgivere, men nytilkomne miljøkrav og det snarlige vintervejr betyder, at det er blevet besluttet ikke at starte anlægsarbejdet før vejret tillader det - forhåbentlig i det tidlige forår 2015. Vi forventer indenfor kort tid at kunne udføre de sidste jordprøver, og dermed være klar så snart vejrguderne vil. 

Vi ved at rigtig mange følger projektet og, ligesom vi, havde håbet at det ville være muligt “at gå i jorden” nu og dermed være klar i vinter. Det er det desværre ikke og vi er rigtig kede af at måtte skuffe jer, men kan samtidig forsikre, at arbejdet fortsætter, så vi sikrer at SPARK bliver den store gevinst for klubben og lokalområdet som vi alle håber.

Grundet det forberedende arbejde til projektet betyder dette at der der som vanligt ikke må trænes / spilles kamp på græsset efter i dag og hen over vinteren. Dette gælder også græsset ved siden af streetbanen !

Skrevet af styregruppen, fredag 1. november 2014

 


Side 1 ud af 5
Banner
Banner

Sponsor SPARK

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.