Spark Nyheder
TAK til alle ....
Skrevet af Klavs Larsen    Lørdag, 04. Juli 2015 19:01    PDF Udskriv Email

der var med til at gøre fredagens indvielse af SPARK til en mindeværdig dag. 

Det blev en dag med fantastisk vejr, termometeret vist over 30 grader og de 140 unge, der var igang med 5. og sidste dag af OKS FA fik svedt igennem. 

Borgmester Anker Boye var i højt humør, da den røde snor blev klippet over kl. 13 og de efterfølgende finalekampe i fodboldskolens turnering, blev gennemført med højt niveau.

Eftermiddagen bød ellers på vandkamp, kolde fad og grillpølser til alle fremmødte, is og frugt til børn, parkouropvisning og, afsluttet med en god gang showbold fra de 4 kompetente mandskaber fra ACO (tidl. OB drenge), OKS All Stars, FC FYN All Stars og OKS Albaniserie.

Alt i alt en vellykket og fin markering på åbningen af det nye anlæg på OKS.

God sommer til alle !!

 

 
Indvielse af SPARK !
Skrevet af Klavs Larsen    Fredag, 26. juni 2015 14:15    PDF Udskriv Email

Kom til indvielse på SPARK FREDAG d. 3. juli - Der blir knald på ..

Se programmet her - Vi glæder os til at se jer !!

 
SPARK - Hvad sker der .. ?
Skrevet af Klavs Larsen    Tirsdag, 23. juni 2015 12:24    PDF Udskriv Email

Vi skulle egnetlig have været igang med at bruge vores nye anlæg, men forskellige omstændigheder gør, at vi desværre ikke er helt klar.

11-mandsbanen mangler stadig at blive rettet op i den ene målende, det forventes, at det arbejde udføres i sommerferien, hvor alle holder "boldfri".

 

På de 3 aktivitetsområder knokles løs med at opbygge de spændende pavilloner - Vi trykker på, alt det vi kan, for vi glæder os mindst lige så meget som alle I andre.


Indvielsen ligger fast - fredag d. 3/7 fra kl. 13.00 og resten af eftermiddagen med masser af aktiviteter - Program følger en af de næste dage her på siden.

 
SPARK - Det går fremad, men ikke helt uden kvaler !
Skrevet af Klavs Larsen    Lørdag, 23. maj 2015 21:55    PDF Udskriv Email
spark
 
Vi nærmer os deadline, men må desværre nu konstatere, at SPARK ikke som planlagt, når at blive klar til ibrugtagen her med udgangen af måneden.
 
Vi har 2 ting som driller os. Den ene er montering og færdiggørelse af pavillon på aktivitetsområderne, og den anden er bundopbygningen på selve 11 mandsbanen, hvor der skal laves nogle justeringer i den ene målende.
 
Det er endnu for tidligt at sige noget endelig om hvornår vi er i mål, men vi forventer bestemt at være klar, så vi kan holde den planlagte indvielse fredag d. 3. juli.
 
Invitation !
Skrevet af Klavs Larsen    Torsdag, 14. maj 2015 14:36    PDF Udskriv Email
Det ligger nu fast, at den officielle indvielse af SPARK sker fredag d. 3. juli !
 
Det bliver en festlig dag på OKSon Park, og vi er nu ved at lægge sidste hånd på programmet, som bliver både spændende og afvekslende. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og følg med her, programmet for dagen kommer på snarest.
 


Side 1 ud af 7
Banner
Banner

Sponsor SPARK

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381