Spark Nyheder
Status på SPARK !
Skrevet af Henrik Pedersen    Mandag, 08. september 2014 05:52    PDF Udskriv Email

De opmærksomme og interesserede undrer sig måske over hvad der sker med vores SPARK projekt.  Projektet skulle have været sendt i udbud i begyndelsen af august, men er blevet forsinket af forskellige årsager.

Overordnet handler det om at projektet skulle kvalitetsikres og selvfølgelig opfylde myndighedernes miljøkrav mm. Det har taget lidt længere tid end først beregnet. Vi kan dog berolige alle vores medlemmer og andre samarbejdspartnere om at projektet gennemføres i sin helhed.

Hvor meget forsinkelsen i sidste ende betyder i forhold til hvornår kunstgræsbanen kan tages i brug, er endnu for svært at sige noget om. Den oprindelige plan var at indvie kunstgræsset den 20. oktober, men det bliver nok svært at nå som det ser ud lige nu. 

Alle parter arbejder dog på højtryk for at de nye træningsfaciliteter står færdig så hurtigt som overhovedet muligt. Så fat mod og hav tålmodighed.  Udbudsmaterialet gennemgår lige nu de sidste rettelser og vi forventer, at det sendes i udbud i løbet af uge 38. Har du spørgsmål vedr. projektet er du velkommen til at kontakte Henrik Pedersen Tlf 24944688

 
Borebissen har været på OKSon Park !
Skrevet af Henrik Pedersen    Fredag, 23. maj 2014 13:10    PDF Udskriv Email
Så er de første blide tiltag igang til det der om få måneder skal blive til SPARK med kunstgræs og træningspavilloner. 
 
 
De første boreprøver blev taget den 22. maj, og er et signal om, at nu er vi i gang. Undersøgelserne går ned i 3 meters dybde og omfatter dels forhold for nedsivning af regnvand samt miljøundersøgelser der skal afgøre om jorden er forurenet.
 
Se den opdaterede projektmappe til højre i menuen !
 
 
Der er stadig en del forberedelse med udbudsmateriale, teknik, tidsplan, tilbud osv. inden vi rigtig kan sætte det store byggeri i gang.  Men hold øje med hjemmesiden for nyt om SPARK eller kontakt Henrik P for mere info:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  !
 
SPARK os i mål!
Skrevet af Henrik Pedersen    Mandag, 24. februar 2014 20:12    PDF Udskriv Email

 

De sidste par måneder er der sket en del og det betyder, at vi nu “kun” mangler ca 100.000 kr før at projektet er fuldt finansieret. Støt os nu !

Klubben har aldrig været tættere på end nu...... og afholder nu stort informationsmøde vedr. SPARK.

Se indbydelsen til mødet her

  

Du kan endvidere læse meget mere om SPARK ved at trykke her.

 
Vi skal i mål med SPARK !
Skrevet af Henrik Pedersen    Mandag, 24. februar 2014 20:11    PDF Udskriv Email

SPARK indsamlingen er stadig i gang på booomerang.dk.

Der er ca. 35 dage tilbage til at nå de 50.000 kr til vores Sports Park ved OKS. Giv dit bidrag nu, så vi kan komme i gang – vi mangler lige det sidste af det samlede beløb !

Du/I kan støtte via dette link SPARK og her kan du se situationplanen SPARK

De sidste par måneder er der sket en del og det betyder, at vi nu “kun” mangler ca 100.000 kr før at projektet er fuldt finansieret. Støt os nu!

 
SPARK 2014 !
Skrevet af Henrik Pedersen    Torsdag, 05. december 2013 19:57    PDF Udskriv Email

Vi har nu fået tilsagn fra de store fonde om, at de støtter den reducerede udgave af vores urban sportspark SPARK.

Funktionerne og aktivitetsmulighederne bevares, men der spares bl.a. på bænke og inventar uden for aktivitetsområderne. Det ligger dog helt fast, at de 3 aktivitetsområder samt kunstgræsbanen anlægges som fase 1 i 2014. Hvis tidsplanen holder, står det nye anlæg færdigi juli 2014 - incl.en fullsize kunstgræsbane !!!!

Finansieringen fra fondene og Odense Kommune er stort set intakt, men OKS skal stadig selv skaffe ca. 350.000 kr. af det samlede budget på ca. 8,4 millioner.

Vi ansøger bl.a. DBU og Albanifonden, men vi samler også penge ind via crowdfunding, hvor målet er mindst 50.000 kr. inden marts 2014 - se www. booomerang.dk.

Se situationsplan (klik her)

Vi har brug for din støtte NU !!!!

Vil du vide mere om projektet eller hvordan du kan støtte, så kontakt Henrik Pedersen på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 24 94 46 88.

 


Side 1 ud af 4
Banner
Banner

Sponsor SPARK

Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.
Please update your Flash Player to view content.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381