Menu

OKS pigerne til weekendstævne i Lemvig !

image
På vegne af U13/14/15 pigerne
01. februar 2018 kl. 19:36

Fredag eftermiddag den 26. januar 2018 tog 12 piger, træner og forældre den lange køretur til Lemvig for at deltage i Lemvig Cup den 27. januar 2018.


Lemvig Cup er et af landets største breddestævner, hvor der spilles i fire haller i løbet af dagen. Der var hold tilmeldt i pigerækken fra U9 til U18 og i drengerækken fra U8 til U19.

Pigerne havde længe ønsket en weekend, hvor de kunne tage af sted sammen for at spille fodbold og hygge sig en hel weekend. Vi havde lånt et idrætshus i Lemvig med køkken, bad og to idrætssale, hvor pigerne kunne sove og træne fodbold. OKS stillede med et U13 og et U15 hold.

Der var ikke lagt de store ambitioner for stævnet. Det gjaldt bare om at hygge sig og spille noget fodbold. Men pigerne gjorde det supergodt ikke mindst opmuntret af den høje musik ved hver scoring og lysshow under finalekampene. Det lod sig ikke slog ud af kampene var 8 minutter lange!

U13 pigerne fik to flotte sejre på 6-4 og 5-0, mens U15 pigerne røg helt til A-finalen, hvor de desværre led et 3-0 nederlag. Undervejs noterede de sig bla. for en 7-1 sejr og fightersejr på 2-1, hvor de stort set hele kampen var en spiller i undertal.

 

Pigerne havde en fantastisk weekend med gode oplevelser og der er allerede stillet krav om gentagelse næste år.