OKS Hovedsponsorer

Please update your Flash Player to view content.
Klubbens baner
PDF Udskriv Email

OKS Banerne

 

OKS anlæg på Østerbæksvej i centrum af Odense kaldes i det daglige blot OKSon Park. Klubben, der bla. Spillede i 2. division og havde nogle mindeværdige pokalkampe i 1980érne, blev via tv kendt i hele landet som kolonihaveklubben i hjertet af Odense.

På OKSon Park er der 4 11-mandsbaner og en streetbane med kunstgræs og bander samt ”Hullet”, som med sine 3- og 5-mandsbaner, er hjemmebane for klubbens u5 og u6 hold. Rundt om næsten hele anlægget er der kolonihaver, som giver en helt speciel og fredfyldt atmosfære. Ikke desto mindre virker anlægget som en myretue en tirsdag eftermiddag, når op mod 200 børn træner på det lille anlæg eller når der er 12 -14 hjemmekampe i løbet af lørdag formiddag. Netop dette mylder af børn, unge og voksne er OKS unikke miljø og førstehåndsindtrykket når man bevæger sig rundt på OKSon Park i sæsonen er, at der er masser af liv og aktivitet.

Centralt på OKSon Park er naturligvis bane 1 som er opvisningsbane. Banen ligger langs med det gamle – nedslidte- klubhus, hvor der er omklædning, kantine og toiletter. Bane 1 er Danmarks mindste godkendte divisionstadion og også nu hvor OKS førstehold spiller i Danmarksserien er der masser af stemning og atmosfære lørdag eftermiddag.

Vi har stor respekt for vores klubs historie og tradition, og selvom vi arbejder hårdt på at forbedre de fysiske forhold på OKSon Park med bl.a. en kunstofbane og et nyt klubhus, så er det meget vigtigt at bevare vores identitet som ”Kolonihaveklubben."

Medlemstallet i OKS vokser konstant og dagligt ser vi nye ansigter i klubhuset og på banerne. Vores 5 baner er hårdt belastet med den daglige træning og kampe i weekenden. Specielt her i det våde efterår kan belastningen ses og føles på banernes kvalitet.

Derfor dette hjertesuk, der gælder både spillere og forældre:

Bane 1 og bane 2, banerne tættest klubhuset, er spærret for al færdsel!

Begge baner er kampbaner for alle hold i OKS og vi skåner derfor disse!

  • det vil sige at man skyder ikke genvej over disse baner for at komme til sin træningsbane eller andet.
  • Ligeledes er al uorganiseret boldspil på disse 2 baner også forbudt.

Der forbudt at cykle på banerne i OKSon Park.

  • Cykler skal parkeres i stativerne på Østerbæksvej eller alternativt på Kragsbjegvej.
  • Det er ikke tilladt at tage cyklerne med over på træningsbanerne, for hverken børn eller forældre.

Ovenstående påbud er for at sikre gode trænings & kampbaner for alle børn og voksne i OKS og bedes derfor respekteres!

Da vores Inspektør eller andre, hverken kan eller skal lege sheriffer på banerne opfordres til selvjustits. Gør venligt nye forældre, børn eller andre opmærksom på færdselsreglerne, hvis de ikke overholdes.

Det er til alles bedste..

 

Baner fordeling og træningstider fra 1. april til 31. oktober 2010

 

OKS Serie 1 - Næste Kamp

 
oks
 
 
 
Stadion: 
 Bellinge Stadion
Dato:
 30. maj 2015
Tid: 
 kl. 15:30

OKS Øvrige Sponsorer

Please update your Flash Player to view content.
peoplelink.jpg

Who's Online

Vi har 17 gæster online

OKS.dk Statistik


Visits today:11
Visits yesterday:344
Max.daily visits:1123
Visits in this month:8714
Visits in previous month:12661
Visits total:942277

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381