Trænerkursus i OKS
Skrevet af TB    Søndag, 11. marts 2012 22:03    PDF Udskriv Email
Carsten Dohm og Lars Henrik Hallengren tegner og fortæller
Folk lyttede interesseret
Lars havde et oplæg til træningen
Deltagerne lyttede - og frøs
Carsten intstruerede U13 og U14
Og de unge mennesker lyttede interesseret
Og så blev der trænet

Lørdag den 10. marts blev der på OKS afholdt trænerkursus for trænerne til OKS Football-academy, trænerne i OKS og trænere fra samarbejdsklubben Næsby B.

30 forventningsfulde tilmeldte skulle i dagens anledning have en indsigt i, hvordan FC Nordsjællands fodbold-akademifungerer, hvordan strukturen er, og hvad man tager sig af de unge mennesker.

Det blev 3 timer med en masse lærdom.

Lars Henrik Hallengren og Carsten Dohm, som er henholdsvis akademi-leder og U/15-talent-ansvarlige havde taget den lange vej fra Farum for at give en såvel teoretisk som praktisk information om akademiet.

Jeg må sige, at det var meget lærerigt at lytte og se disse to kompetente herrer, som ved nøjagtigt, hvad de har med at gøre, og som har en plan at gå ud efter.

Vi kan i OKS bruge sådan et kursus. Vi forsøger i løbet af året at lægge en plan for vor ungdom- og for vor seniorafdeling, således der er en plan med den træning, som vi tilbyder vore fodboldspillere.

Nøgleordet i FCN er samarbejde. Fra Kasper Hjulmann, som er træner for 1. senior til de yngste årgange er der et samarbejde. Man kan i klubben se Kasper træne de unge fodboldspillere af og til og vi så eksempler på, at U14-holdet trænede med Superliga-holdet. I det hele taget er nøgleordet i FCN SAMARBEJDE. Det er i højeste grad noget, som vi kan lære af i vor fodboldklub.

FCNs bestyrelse tog for år tilbage beslutningen at indføre en fælles spillestil, som er omdrejningspunktet i udviklingen af fodboldspillere. Man stiller derefter det krav til de trænere, man engagerer, at de lever op til dette udviklingsprojekt. Og man kan se, at sådan en implementering af en rød tråd kan betale sig.

I OKS arbejder vi stenhårdt på, at vi kan få sådan en rød tråd til glæde for alle i klubben.

Vi vil fra OKS' side gerne rette en stor tak til Lars og Carsten.

Eneste malurt i bægeret var, at der trods alt "kun" var 25 trænere fra OKS, der bakkede op om dette møde. Tak til dem, der mødte engageret op. Den gik ikke i FCN!!!

Slutteligt en stor tak til Kenneth Ravnborg og U13 og U14 for at stille deres fodboldmæssige færdigheder til rådighed.

 

OKS Serie 1 - Næste Kamp

 
oks
 
 
 
Stadion: 
 Bellinge Stadion
Dato:
 30. maj 2015
Tid: 
 kl. 15:30

OKS Øvrige Sponsorer

Please update your Flash Player to view content.
sara_blomster.jpg

Who's Online

Vi har 39 gæster og 1 medlem online

OKS.dk Statistik


Visits today:207
Visits yesterday:376
Max.daily visits:1123
Visits in this month:11405
Visits in previous month:12661
Visits total:944968

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/oks/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381