OKS Nyheder 2011
FS INDESTÆVNE DAG 4
Lørdag, 31. december 2011 10:56    PDF Udskriv Email

OKS U10

Stor succes på finaledagen

OKS havde stor succes på finaledagen ved det traditionsrige indestævne. OKS havde 4 3/5 hold med til semifinalepuljerne og alle hold gik videre til semi-finalerne. Dermed blev vi bedst repræsenterede klub skarpt forfulgt af Næsby og OB som havde 4 hold med. Den bagerste sektion på venstre langside var fyldt med OKS tilhængere, som gav en fantastisk opbakning til drengene. Spændende at se om ikke vi kan samle lidt flere næste år eventuelt med bannere. Idrætshallen var jo nærmest omdannet til et OKS fort. OKS.dk udtalte tidligere på ugen, at OKS er en ”magtfaktor” indenfor børnefodbold (U9-U12). Dette blev bekræftet med finalepladser til de 3 yngste årgange. U8 træner Kenneth Ravnborg udtalte på finaledagen, at han forventer niveauet holdes næste år også.

U9

Holdet havde spillet suverænt i de indledende kampe og fortsatte stilen i semifinale puljen. Den blev vundet Hjalleskolen U17med maksimum point. I finalen begyndte holdet i vanlig sikker stil, men en lidt heldig kontra til OB gjorde desværre udslaget. Drengene kom aldrig tilbage på sporet og måtte tage til takke med et 2-0 nederlag. Meget flot spil undervejs og tillykke med sølvmedaljerne.

U10

Referat ligger andet sted på siden. Det skal blot bemærkes at Rebekka har vundet FS indestævne 2 gange i drengerækken. Det er vist ikke sket før i historien.

U11

Kromanns drenge stillede også op som forsvarende mestre. Undervejs til semifinalen var der sejre og en enkelt uafgjort. Der var scoret sølle 2 mål imod dem, og det var sågar i den samme kamp. Semifinalen mod TPI begyndte med et dumt boldtab og en kontra 0-1. Herefter overtog OKS totalt styringen og vandt en sikker 4-1 sejr. Finalen skulle stå mod arvefjenden fra Assens. En meget lige kamp gik i 7 minutters overtid inden det lykkedes Assens at score til 2-1. Inden da havde OKS haft 3-4 chancer til at afgøre kampen, men det Assens der havde tur i den. Flotte sølvmedaljer og det giver så mulighed for revance i 2012.

U17

Næsby/OKS U17 divisionsholdet havde gjort sit indtog i de indledende kampe torsdag. Dominansen fortsatte på finaledagen. Da semifinalerne skulle spilles var det kun OB der kunne blande sig. En stolt træner Sebastian udtalte at 15 af 23 spillere i semifinalen er fra Næsby/OKS. OKS mødte Hjalleseskolen i semifinalen og tabte rimeligt klart 6-2. Holdet der til lejligheden var krydret, med et par ”gamle” oks drenge som er på efterskole, rejste sig flot og tog bronzemedaljer med en sejr over Næsby med 3-2. Finalen kom således til at stå mellem forhåndsfarvoritterne fra OB og Hjalleseskolen. Hjalleseskolen spillede en af deres bedste kampe og havde fuld kontrol på begivenhederne. Sejren blev på 6-2, men OB reducerede først i de døende sekunder. Stort tillykke til de 3 OKS drenge der udgjorde grundstammen på dette hold. 

Nytår 2012

Herfra skal lyde ønsket om et godt nytår. 2011 var en fantastisk år, men trøsten er at 2012 bliver endnu bedre.

 

 

 

 
FS INDESTÆVNE DAG 3
Fredag, 30. december 2011 00:00    PDF Udskriv Email

Sidste dag med indledende kampe blev blandet set med oks øjne. U13 og U15 piger kæmpede godt, men manglede det sidste for at gå videre fra puljen.

U17 drenge Næsby/OKS blev en stor succes sidst på aftenen. Både Næsby og OKS gik videre til finaledagen fredag.

Derudover er oks repræsenteret med 3 spillere fra eliteklassen på Hjalleseskolen. M

ød op i idrætshallen fredag og hep på 4 1/2 oks hold. Hvem ved måske vi kan nappe en pokal igen i år ?

 
FS INDESTÆVNE DAG 2
Torsdag, 29. december 2011 09:37    PDF Udskriv Email

På andendagen af Fyns største indestævne kom OKS holdene ned på jorden igen efter den fornemme præstation tirsdag. U12 manglede et mål for at gå videre fra puljen. U13 opnåede en 3. plads i deres pulje. U15 spillede et rigtigt godt stævne og vandt deres pulje. Desværre tabte holdet 2-1 i kampen om deltagelse på finaledagen til BBB. En trøst i U15 er dog at en tidligere OKSer var med på FC Fyns hold som spillede sig videre til finaledagen. Status er således stadigvæk deltagelse med 3 hold på finaledagen indtil videre. I dag gælder det så pigerne i U13 og U15 samt drenge U17.

 
FS INDESTÆVNE DAG 1
Onsdag, 28. december 2011 11:34    PDF Udskriv Email

Den 27. december 2011 var imødeset med stor spænding. Det var dag 1 i det store indestævne arrangeret af Fyens Stiftstidende. OKS stillede for første gang i 18 op som forsvarende mestre og det sågar i 2 rækker (U10 og U11). Førstedagen blev der spillet i de mindste årgange (U9-U11). OKS markerede sig som en ”magtfaktor” i børnefodbolden. Det lykkedes klubben som den eneste at få hold med i alle årgange til finalerunden på fredag. Tillykke til trænerne og ikke mindst alle de dygtige drenge. Vi håber mange vil møde frem i Idrætshallen på fredag og støtte vores hold.

 
Julehilsen fra formanden
Fredag, 16. december 2011 11:07    PDF Udskriv Email

Kære spillere, trænere, ledere, sponsorer og forældre i OKS.

De aktive spillere i OKS holder nu en velfortjent juleferie efter en efterårssæson med rigtigt meget aktivitet på OKSon Park. Det er nu ikke fordi der bliver særligt lang tid til at fordøje julemaden, idet de mange ungdomshold genoptager indendørssæsonen i begyndelsen af januar. Men allerede mellem jul og nytår skal hold fra næsten alle ungdomsårgange i kamp til det traditionsrige Fyns Stifttidende Indendørsstævne i Odense Idrætshal. Netop i år er der meget prestige på spil, idet hele to årgange fra OKS skal forsvare deres titler. Så kig ud i Idrætshallen mellem fra den 27. – 30. december støt U10 og U11 og de øvrige hold.
Som læserne her på oks.dk kan følge med i, er der heller ingen fra seniorafdelingen, der er gået helt i hi. Der er megen træningsforberedelse og mange spiller”transfers” her i pausen, og efter min vurdering ligger OKS rigtigt godt til. Et tema, som jeg igen understreger vigtigheden af, er Træner Lars Christensens bestræbelser på at føre klubbens 2. hold op i Serie 1. Holdet overvintrer på første-pladsen og jeg håber ikke at Lars får alt for mange grå hår her i pausen af at spekulere på mulighederne.
Ingen nævnt, ingen glemt. Ikke desto mindre vil runde min julehilsen af med i særlig grad at ønske vores dame- og pigeafdeling en god jul. Vi glæder os meget i ledelsen til sætte fokus på pige- og kvindefodbold i det nye år. Her krydser vi særligt fingre for vores 1. damer i Albaniserien.
Og til sidst vil jeg lige tage sorgerne på forskud, idet der her i løbet af opstarten vil forekomme lukninger af bane 1 og 2. De skal nemlig smukkeseres med løftning, vertikalskæring og ny jord.

På bestyrelsens vegne ønsker jeg alle i og omkring OKS en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

PS. Hvis vi også skal skåle julen ind, håber jeg at vi traditionen tro ses i kantinen på OKS den 24. december mellem kl. 11. og 13.

Med venlig hilsen
Jens Henningsen, formand

 


Side 1 ud af 10

OKS Serie 1 - Næste Kamp

 
oks
 
 
 
Stadion: 
 Bellinge Stadion
Dato:
 30. maj 2015
Tid: 
 kl. 15:30

OKS Øvrige Sponsorer

Please update your Flash Player to view content.
reklamelogo.jpg

Who's Online

Vi har 32 gæster online

OKS.dk Statistik


Visits today:240
Visits yesterday:256
Max.daily visits:1123
Visits in this month:9489
Visits in previous month:12661
Visits total:943052