Menu

2 tidligere OKS´ere har været på tur med U16 landsholdene

image Foto: DBU
Thomas Stage
19. februar 2018 kl. 15:27

Det danske U16-landsholdet for piger og ditto for drenge har netop været samlet til UEFA Development Tournament i England.

Landstræneren for drengene havde i den forbindelse givet genvalg til den tidligere OKS´er, Oliver Sørensen Jensen, der nu slår sine folder som 1. års på FC Midtjyllands U17 mandskab. Mens pigernes landstræner også havde givet genvalg til Rebekka Frost Frederiksen, der nu tørner ud for Odense Q i U18 rækken.

Pigerne lagde ud med at tæve værtsnationen fra England med hele 5-2 og Rebekka spillede venstre kant i start 11´eren. 

I kamp 2 kørte de danske piger Skotland over med 4-0. Rebekka var nu flyttet ind på den offensive midtbane i start 11´eren.

Sidste kamp løb pigerne dog ind i en lille øretæve, da Spanien vandt med 4-1. Nok en gang var der plads fra start til Rebekka på venstre kant. Rebekka scorede sit første landskamp mål, da hun scorede direkte på hjørnespark.

Rebekka er nu oppe 7 ungdomslandskampe.

---------

Også det danske U16 drenge-landshold var samlet til UEFA Development turnering i England, hvor modstanderne foruden værterne har været Skotland og Spanien. 

Foto: DBU - Oliver Sørensen med anførerbindet mod Skotland.

Drengene mødte først de engelske værter og Oliver var på midtbanen i start 11-eren. Danmark fik ikke rigtigt skabt chancer i kampen, og Englænderne vandt fortjent med 2-0. Oliver spillede fuld tid.

Spanien-Skotland 2-1.

Kamp 2 mødte Danmark så Skotland og her trak Oliver anførerbindet på overarmen, og var nu rykket frem på den forreste midtbane. Oliver spillede 1. halvleg i en kamp der endte 3-3, og som Danmark efter straffesparkskonkurrence.

England-Spanien 2-0.

Sidste kamp var så mod Spanien og Oliver var for 3. kamp i træk foretrukket i start 11-eren, og igen på den offensive midtbane. Denne kamp fik han tilmed også scoret, da han bragte Danmark foran 2-1 efter 27. minutter. Ved ordinær spilletids ophør, var det også blevet 3-1. Men men et dansk sammenbrud i overtiden betød, at Spanien desværre fik udlignet, og kampen måtte igen afgøres på straffesparkskonkurrence. Dog igen til Danmarks fordel. Oliver spillede igen fuld tid.  

England-Skotland 2-0

Også Oliver er nu oppe på 7 ungdomslandskampe, hvori han har scoret 3 mål.

STORT tillykke skal lyde fra klubben til både Rebekka og Oliver !!