Menu

Så kom vi igang.

image Vest 1
Allan Lal Nielsen
21. marts 2016 kl. 10:54
Vest 1 bliver en stor udfordring.

Efter en lang opstart,med intens træning og nogle gode trænings kampe,kom vi endelig igang med turneringen.

Vi vidste godt allesammen, at vest 1 ville blive en stor udfordring.

Debuten blev da også lige så svær, som vi havde regnet med og Næsby, som er udpeget til, at blive en af bejlerne til at vinde vest 1, var da også en stor mundfuld for vores drenge/musen.

 

De første 20 min.er vi rigtig godt med i kampen og laver mange gode ting,men vi bliver straffet på en omstilling og bang 1-0,2-0 blev det efter et hjørnespark hvor vi ikke får sparket bolden væk fra egen zone og bang igen bliver vi straffet.

1.min af 2 halvleg bliver vi igen straffet på en omstilling,og holdet mister fuldstændigt morale og gejst.

6-0 blev kampens resultat og en helt fortjent sejr til Næsby.I min optik er det bare vigtigt, at alle er hundrede procent klar når man går på banen for at spille med de bedste i landet,og at vi alle sammen kommer med en indstilling som vi alle kan være bekendt,dermed ikke sagt at det er en skam at tabe til et bedre hold, men det er måden vi taber så stort på,det havde ikke været nødvendigt.

Vi spiller mod Haderslev på torsdag som også bliver en svær opgave, men nu har man mærket på egen krop hvad der skal til for at begå sig i vest 1,og jeg mener helt klart vi har potentiale, hvis vi alle spiller op til vores bedste.