Solid indsats af Serie 2 til ØB Cup

image Der var tilfredshed i OKS lejren efter de 3 hårde kampe
01. august 2017 kl. 22:28
3. plads i stærkt selskab

OKS Serie 2 deltog tirsdag aften i ØB Cup, hvor modstander til de 3 kampe à 2 x 20 minutter var Glamsbjerg (S1), Chang (S1) og Næsby (AS).

OKS lagde ud med at møde Chang. Kampen endte 1 - 1, hvor det var et tændt OKS hold der jagtede sejren i de sidste 10 minutter.

Næste kamp var mod Næsby, der kom med et stærkt mandskab, der talte flere profiler fra deres 2. divisionshold. Det endte med et 3 - 0 nederlag. 2 af scoringerne af Anders Lagoni, der tidligere har spillet i den rød / hvide OKS trøje.

Sidste kamp var mod Glamsbjerg. Kampen endte 0 - 0 efter en gedigen OKS indsats, hvor vi igen var godt med i kampen og med lidt held kunne have scoret sejrsmålet.

Pullje stillingen, hvor de 2 bedste hold gik videre til fredagens finaler, blev

Glamsbjerg: 7 point
Næsby: 6 point
OKS: 2 point
Chang: 1 point

OKS fik værdifuld træning ud af dagens mange fodbold minutter og det var en flok trætte spillere, der gik i bad efter en sjov aften.