image OKS havde flere gode muligheder for at gøre sejren større
Skrevet af Mathias Hansen. Lagt på af Henrik Kleiner
29. april 2018 kl. 11:20
1 - 0 sejr over Ullerslev

08 min: 0-1 Mathias Inuk Hansen / Assist Mads Mikkelsen

Tilskuere: 62

Det var et fokuseret OKS mandskab der lørdag eftermiddag tog turen til Ullerslev for at spille topkamp mod rækkens overraskelse. Kampen endte 0-1 på et mål af Mathias Hansen efter et stålende oplæg af Mads Mikkelsen.

Kampen startede i et højt tempo, med OKS i boldbesiddelse og Ullerslev der primært forsøgte sig med omstillinger eller lange bolde fra forsvaret. Presset fra OKS gav pote efter godt 8 minutter. Den tilbagevendte, Oliver Hoff, spillede "Malle" på kanten af feltet, hvorefter en 1-2 kombination med Mikkelsen gav en friløber, der blev omsat til jubel for OKS drengene.

Kampen dalede efterfølgende en smule i tempo, hvilket kom sig af et gult kort til Hoff. OKS mandskabet stod flot imod de 10 minutter i undertal. Resten af halvlegen var OKS det boldbesiddende hold, men efter 41 minutters spil fik Ullerslev et noget tvivlsomt straffespark. Dette er dog fuldstændigt ligegyldig, når man har keeper Jon Lilholt, der flot reddede skuddet helt ude ved den ene stolpe.

Anden halvleg fortsatte som første. OKS kom frem til de største chancer, men ind ville bolden ikke. Ullerslev var i flere omgange tæt på en udligning, men forsvarets tre bageste stod godt imod. Til slut kunne det indskiftede supertalent, Sebastian Dalsgaard, lukke og slukke, da han blev sendt i dybden, men desværre blev skuddet fra den unge OKS’er reddet, og han har dermed stadig har sit første senior-mål til gode.

Der var yderligere debut til, René Schwartz, der fik 15 minutter på banen, inden han blev udvist for et frispark der aldrig skulle have været dømt. Kampens spiller med 10 stemmer blev alt-mulig-manden og maskinen, Mads Mikkelsen, der spillede en flot kamp.

Sejren OKS kom i hus efter 95 minutters spil, en sejr der betyder utroligt meget. Nu er fokus rettet mod næste kamp som spilles på OKSon Park fredag d. 4 maj, hvor OB gæster.