Bemærkelsesværdig og flot sejr til 3. senior (S.2)

image Der er masser af unge talentfulde spillere på 3. senior.
26. februar 2019 kl. 09:17
Flot sejr over OBs AS hold

I lørdags spillede 3. Senior, der til hverdag spiller i Serie 2, træningskamp mod OBs Albaniseriehold.

Benovelsen hos de unge OKSer over modstanderen, de fine baneforhold m.m. var stor, men træner Nicolai Jensby fortæller at benovelsen hurtig blev gemt væk og at man fik et toptændt OKS hold at se på kunstgræsbanen i Ådalen.

OKS viste godt positionsspil og de højere rangerede værter havde svært ved at få fat i bolden.

-” Vi scorer til 1 – 0 på et straffespark i midten af første halvleg ” fortæller Jensby, der kunne se Nicolai Van Putten score på straffesparket.

-” OB forsøgte fra 2. halvlegs start at komme tilbage i kampen, men efter 10 – 15 minutter går gassen af deres ballon og vi kører sejren i land ”.

- ” Selvfølgelig var det bare en træningskamp, men jeg er stolt over at spillerne kunne bevare fokusset mod et hold der spiller 2 rækker over os og endda i samme række som OKS` 1. hold ”.

Dermed vandt OKS med 1 – 0. Der er ca. 5 uger til sæsonstarten i Serie 2, hvor holdet skal spille med i topkampen.