Remis mod topholdet

image Tong i fremdrift. Carl Nørby overvåger situationen.
11. april 2021 kl. 08:42
Sen udligning sikrede OKS 1 point mod dygtige Hedensted

De to hold havde hver sin halvleg. OKS var bedst i første halvleg, mens Hedensted viste klassen i 2. halvleg og satte en tyk streg under deres favoritværdighed til at komme i oprykningsslutspillet. OKS var bagud, men Christian Wogensen udlignede til allersidst i opgøret.

Tilskuere: O

OKS kom bedst i gang, da fløjten lød. Der var gode spillemæssige takter og hjemmeholdet virkede tændte i nærkampene og tiltvang sig og overtag.

Der gik kun 4 minutter inden måltavlen skulle i aktion for første gang. Christian Wulff Brandt forfulgte en løs bold, og da målmanden og forsvarsspilleren gik fejl af hinanden, kunne angriberen let trille bolden i det tomme mål. 1 - 0!

OKS fortsatte med at være i teten. Der var gode muligheder for at øge føringen. Skarpest i erindringen står Christian Wulff Brandts chance, tæt under mål efter oplæg fra Niels Jensen. Gæsternes målmand gjorde dog skaden god fra det første mål og reddede flot.

Omkring den halve tid kom Hedensted bedre med i kampen og i det 34. minut kom udligningen, da dygtige Mirsad Suljic var først over en løs bold i feltet og sparkede den i nettet til 1 - 1.

Pause med 1 - 1 på måltavlen.

Straks fra 2. halvlegs start kom Hedensted blæsende ud. Gæsterne viste nu, hvorfor de er tophold. OKS blev sat under pres og de grønklædte jyder spillede flot fodbold.

Da der var spillet ca. 60 minutter headede Mirsad Suljic på overlæggeren og bolden slog ned tæt på målstregen. Hedensted appellerede for at bolden var inde, men dagens dommer vurderede at bolden ikke var i mål, så stadig 1 - 1. I øvrigt endnu en god dommerpræstation i dagens opgør, som tilfældet var i sidste rundes kamp i Horsens. En fornøjelse med unge engagerede dommere.

OKS var stadig med i kampen. Hjemmeholdet havde flere gode aktioner og med en anelse skarphed i omstillingerne kunne vi have taget føringen i løbet af 2. halvleg.

Det var dog gæsterne, der i det 82. minut tog føringen, da Mirsad Suljic tog chancen langt ude fra og bolden gik ind nede ved den ene stolpe. 1 - 2.

Fornemmelsen hos undertegnede var nu at topholdet ville køre sejren i land, men OKSerne tog skeen i den anden hånd og med en kraftpræstation arbejdede hjemmeholdet sig tilbage i kampen og kom frem til flere gode muligheder for udligning.

OKS fik flere hjørnespark og bragte mange folk i feltet og det var netop efter et hjørnespark, hos Christian Wogensen var først over en løs bold og sparkede bolden mod det lange hjørne, hvor den sneg sig ind ved stolpen. Stor jubel og 2 - 2. Der var spillet 91 minutter.

I de sidste minutter var det faktisk OKS der gik efter sejren. Træner Rene Lindharth råbte sine spillere frem på banen for at gå efter sejren, men på trods af et par halve muligheder blev der ikke scoret mere i kampen.

2 - 2 var et fair resultat, da holdene havde hver sin halvleg, men det er klart at, når vi udligner i overtiden efter en fremragende halvleg af Hedensted, så var det en flok glade og lettede OKS spillere der gik fra banen med det ene point.

Næste kamp for OKS er på onsdag, hvor vi spiller lokalopgørelse mod TPI. Mere herom senere.