OKS tabte 2 - 1 i Hedensted

image OKS pressede på for udligning. Arkivfoto af Hedensted
21. august 2021 kl. 08:38
Tæt på comeback i 2. halvleg

Hedensted scorede allerede efter 9 sekunder og da hjemmeholdet bragte sig yderligere foran i det 6. minut, så det ud til at blive en lang aften i det østjyske for OKS. Vi viste dog god moral og burde i mindste have have taget 1 point med hjem til Odense. Det lykkedes desværre ikke.

Hedensted – OKS 2 – 1 (2 – 0)

1 – 0 Mikkel Thiesgaard (1.)
2 – 0 Lasse Rode (6.)
2 – 1 Rasmus Skovgaard Jensen

Tilskuere: 100

OKS gav bolden op, spillede tilbage til bagkæden, hvor værternes Mikkel Thiesgaard på energisk vis fik fat i bolden og derefter med en lang tå scorede til 1 – 0. Der var spillet 9 sekunder. Så var vi ligesom i gang!

Og der skulle kun gå yderligere 5 minutter inden den næste Hedensted scoring. Igen erobrede jyderne bolden højt. Målmand Jacob Fechtenburg reddede fornemt det første forsøg, men riposten faldt ud til Lasse Rode, der havde nemt ved at score i det tomme mål. 2 – 0!

Nu var der lang vej hjem for OKS, men vores spillere tog skeen i den anden hånd og begyndte at arbejde sig videre i kampen. Nuvel, hjemmeholdet var selvfølgelig ovenpå på grund af de tidlige mål, men OKS opgav ikke ævred.

Efter den hæsblæsende start satte kampen sig og blev til en jævn affære. Allerede efter en lille halv times spil, kunne man høre hjemmeholdets trænerbænk komme med anvisninger om at sætte tempoet ned, spille tålmodigt i bagkæden, tage sig god tid ved dødbolde. Det betød at OKS fik bolden meget mere, men vi havde svært ved at spille os frem til de helt store chancer, men måtte nøjes med et par halve muligheder og en del hjørnespark.

Pause.

Det var et forvandlet OKS hold der kom ud til 2. halvleg. Spillerne gav los og angreb lystigt, mens hjemmeholdet stod dybt og tydeligt ville forsvare sejren i hus og ofte blev grovfilen taget i brug, når de rød / hvidstribede skulle bremses. Dagens dommer kvitterede med hele 4 gule kort til jyderne i kampens sidste halve time.

Reduceringen kom i det 75. minut, da et frispark blev sparket i feltet. Angriber Rasmus Skovgaard Jensen steg til vejrs og pandede bolden i mål. 2 – 1 og Skovgaard på tavlen for 2. kamp i streg.

Hedensted balancerede nu på randen af knock out og OKS havde store chancer for udligning.

Vores spillere gav virkelig alt, men værterne holdt stand trods OKS forsøg på stolpen og på overlæggeren. Dermed endte kampen med en Hedensted sejr på 2 – 1.

Vi havde fortjent mindst det ene point, men de første minutter af kampen blev dyre for os. Vi beviste dog i de sidste 80 minutter af fredagens opgør, at vi har vores berettigelse i rækken og der er ingen tvivl om, at der ligger mange point og venter, hvis vi fortsætter som vi er startet i årets turnering.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder nedrykkerne fra 2. division, FC Sydvest. Mere herom senere.