Menu

Sejr og 3 point på kontoen

image Niels Jensen scorer til 2 - 0 blot 1 minut efter føringstræfferen. Foto af Bo Holst Sørensen.
Henrik Kleiner
21. september 2020 kl. 07:34
To scoringer på 1 minut afgjorde Viby kampen

Det blev til en fortjent sejr over bundholdet Viby IF i lørdagens opgør på OKSon Park. Spillet var ikke prangende, men sejren var fortjent og de 3 point luner godt i tabellen.

Kampdata:

OKS – Viby IF 2 – 0 (0 – 0)

1 – 0 Alexander Mose (75)
2 – 0 Niels Jensen (76)

Tilskuere: 150

Lad det være sagt med det samme. Første halvleg blev aldrig den store spillemæssige oplevelse for tilskuerne. OKS forsøgte at sætte sig på spillet og havde da også bolden meget, men det gode kombinationsspil, som vi har praktiseret hidtil i sæsonen, så vi ikke meget til. Der var mange opspilsfejl og dødbolde der tog flowet ud af spillet.

Viby kæmpede med næb og kløer og faktisk var gæsterne tættest på scoring i de første 45 minutter, da de kort før pausefløjtet fik en stor chance, som Adam Pedersen i OKS målet dog tog sig flot af.

Pause og LED skærmen stod på 0 – 0.

Fra 2. halvleg start var der meget bedre gang i kombinationerne. Indskiftningen af Frederik Klingenberg og lidt senere Christian Wulff, var gode for vores offensive spil og gæsterne måtte løbe mange meter i jagten på bolden.

Chancerne begyndte at opstå og midt i 2. halvleg fornemmede man at en scoring var under opsejling.

Målet kom i det 75. minut, hvor en tværpasning fandt frem til topscorer Alexander Mose der ikke svigtede og med en bred inderside bragte OKS foran med 1 – 0.

Viby gav bolden op efter målet. De mistede den hurtigt og inden de blå gæster havde set sig om var de bagud md 2 – 0. Bolden endte hos Mose, der stak bolden frem til Niels Jensen og offensivspilleren var sikkerheden selv og scorede fladt forbi keeperen, der var prisgivet i situationen.

I de følgende minutter spillede vi godt og der blev skabt fine muligheder for den 3. scoring, men skarpheden manglede.

Viby fik også, med 5 minutter igen, en oplagt mulighed for reducering, men angriberens hovedstød efter hjørnespark blev clearet af Christian Wulff på målstregen.

Således gik kampen til ende uden yderligere scoringer og dermed vandt OKS med 2 – 0. Fortjent efter spil og chancer.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder Horsens. Mere herom senere.