4 - 2 nederlag i lokalopgøret

image Victor Tingkjær (th) fik debut og scorede. Jeppe Algaard (tv) blev skadet og måtte udgå. Foto af Bo H Sørensen
14. september 2020 kl. 10:37
Marienlyst vandt fortjent

Kampen mod topholdet Marienlyst blev lige så svær som ventet og OKS måtte køre hjem til Østerbæksvej med et 4 – 2 nederlag efter 3 – 1 ved pausen

Tilskuere: 250

Marienlyst var farlige fra første minut, hvor en af kampens bedste spillere, Jonas Skærlund, sendte Ronny Larsen i dybden ned mod Adam Pedersen i OKS målet. Forsøget gik dog ved siden af.

OKS forsøgte sig også op ad banen og specielt i vores højre side var der energiske gennembrud af Christian Nygaard.

Værterne investerede dog mange kræfter og var villige til at tage mange og dybe løb mod OKSerne og der lurede en scoring i horisonten. Den kom i det 15. minut ved Ronny Larsen. 1 – 0 og der var spillet 15 minutter.

Herefter kom OKS` bedste periode i første halvleg og i det 22. minut kunne topscorer Alexander score tæt under mål efter forarbejde i højre af Christian Nygaard. 1 – 1.

Blot 1 minut efter måtte Jeppe Algaard ud med en skade, der betød omrokeringer i forsvarslinjen.

Marienlyst var nu i tetet og i det 30. minut scorede Mathias Danielsen på langskud til 2 – 1.

Ondt blev værre da Rune Rasmussen scorede til 3 – 1 efter hjørnespark. Der var spillet 38 minutter.

Pause.

OKS forsøgte at slå tilbage i 2. halvleg. Og spillet blev da også bedre, men vi nåede aldrig højderne fra Odder kampen.

Marienlyst lurede på omstillinger og Jonas Skærlund udnyttede en af disse i det 65. minut da han fulgte op på en ripost fra Adam Pedersen. 4 - 1

Victor Tingkær, OKS debutant, fik scoret efter  70 minutter og reducerede dermed til 4 – 2.

Vi blev dog aldrig farlige for alvor og det blev kun til et par halve chancer.

Kampen gik til ende uden yderligere scoringer og holdene gik til omklædning med en fortjent hjemmesejr til Marienlyst.

OKS spiller allerede igen tirsdag aften mod B1913. Det er på campus og der er kampstart kl. 17.30. Det tidlige kampstarttidspunkt naturligvis på grund af det tidlige mørke. Optakt følger.