Menu

OKS vinder over TPI

image Anders Lohmann scorede til 1 - 0 og blev kåret til Man of the Match af holdkammeraterne efter kampen
Henrik Kleiner
18. august 2019 kl. 09:38
3 - 1 sejr i lokalopgøret

TPI spillede bedst i kampens første halve time, men da først Anders Lohmann scorede til 1 – 0 for OKS i det 35. minut og Anders Kolind øgede efter 50 minutter var der aldrig tvivl om sejren til OKS og føringen blev udbygget med endnu en scoring af Anders Kolind inden TPI reducerede i overtiden.

Tilskuere: 75

TPI kom friskt ud til opgøret. Værterne pressede højt på banen og tvang flere gange OKS spillerne til at begå fejl i opspillet. TPI kom frem til en masse hjørnespark, men OKS fik oftest afvist disse inden de for alvor blev farlige.

Chancerne kom dog og der var flere til begge hold. Faktisk blev der reddet på stregen 2 gange af hvert hold. For OKS var det først Christian Wogensen der i det 26. minut måtte se sit hovedstød clearet af en forsvarsspiller og i det 33. minut var der igen en årvågen forsvarsspiller der reddede Frederik Klingenbergs forsøg.

Efter den halve time fik OKS bedre fat. Vi begyndte at vinde de fysiske dueller og en spiller som Lasse Grønholt havde flere gode gennembrud og spillede generelt en rigtig god kamp.

I det 35. minut kom så den første scoring. Anders Lohmann fik bolden på kanten af feltet og efter et skarpt træk til højre sparkede den høje offensivspiller ind ved forreste stolpe til OKS føring.

TPI forsøgte at slå tilbage og i det 39. minut var det OKS` tur til at redde på stregen, da Thomas Johansen blev redningsmand. Det var igen tæt på for TPI i det 43. minut med tilbagevendte Adam Pedersen reddede suverænt.

Pause og OKS føring på 1 – 0.

TPI forsøgte fra begyndelsen af 2. halvleg at lægge et højt pres som tilfældet havde været i kampens begyndelse, men OKS var bedre indstillet nu.

I det 50. minut kom så 2 – 0 føringen, da bolden efter et godt angreb ender hos Kasper Johansen i højre side, der med et hårdt indlæg fandt Anders Kolind der uimodståeligt headede bolden i det lange hjørne. Et klassemål og 2 – 0 føring.

Nu var OKS i kontrol. Vi spillede mange gode angreb og samtidig var defensiven indstillet så værterne fik svært ved at komme frem til chancer som tilfældet havde været i 1. halvleg.

I det 75. minut kom så afgørelsen da Anders Kolind fulgte op på en redning fra TPI målmanden og kunne prikke bolden i mål. Et typisk angribermål.

OKS fortsatte de gode takter og indskiftede Søren Ilsøe var tæt på at øge føringen et par gange. Første gang på hovedstød efter hjørnespark og igen da han tog chancen fra distancen og hamrede bolden på overliggeren. Der var heldet med TPI.

Kampen løb mod enden, men i det 91. minut fik værternes Kasper Madsen reduceret til 1 – 3 på et fladt skud ude ved stolpen.

Der skete dog ikke mere og dermed sluttede det med en 3 – 1 sejr til OKS.

TPI var bedst i den første halve time og burde have scoret i den periode, men OKS holdt stand, arbejde sig ind i kampen og dominerede i 2. halvleg, hvor vi fortjent får scoret de afgørende mål.

OKS spiller næste gang mod Otterup på lørdag. Det er hjemme på OKSon Park. Mere herom senere.