OKS tabte 1 - 2 til Marienlyst

image Det brændte ofte på foran gæsternes mål, der forsvarede sig med næb og kløer. Foto af Bo Holst Sørensen
23. september 2019 kl. 10:21
300 tilskuere på OKSon Park

OKSon Park fremstod igen som Danmarks hyggeligste stadion, hvor godt 300 tilskuere var mødt op og de så et lokalopgør med mål, et rødt kort og mange målchancer i et sandt drama, hvor gæsterne endte med at løbe med sejren.

Tilskuere: 300

Marienlyst startede bedst. Om det var de fine forhold på OKSon Park, hvor anlægget fremstår toptunet med fin kunstgræsbane, flot stadion og klubhus, som vi i øvrigt selv har betalt, eller om det var de godt 300 tilskuere på lægterne der var inspirationen for gæsterne vides ikke med sikkerhed, men BM var i megen boldbesiddelse og virkede klar fra start.

Gæsterne slog kapital af den fine start efter 14 minutter, hvor Louis Larsen fik scoret tæt under mål. 0 – 1 på LED-tavlen.

OKS lod sig ikke slå ud af gæsternes føringsmål og blot 2 minutter senere blev der udlignet, da Anders Kolind forfulgte en bold ved bagerste stolpe, der tilsyneladende var på vej ud over mållinjen. Angriberen nåede dog bolden og fik scoret fra en spids vinkel forbi en fremstormende keeper i Marienlyst` mål. 1 – 1!

OKS var nu meget bedre med i spillet og blandt andet kom vi frem til en kæmpe dobbelt chance tæt under mål efter Lasse Grønholts energiske gennembrud på højre fløj. Det burde have resulteret i en hjemmeføring, men desværre.

Retfærdigvis skal det siges at Marienlyst også havde en stor chance ved Jonas Skærlund, men Adam Pedersen i målet reddede sikkert.

Det sidste kvarters tid af første halvleg var OKS klart bedst og mest på bolden og der blev skabt mange gode muligheder for føringsmålet, men skarpheden manglede hos de rød / hvidstribede.

I stedet slog gæsterne til i det 44. minut, hvor Jonas Skærlund pludselig kom alene igennem og midtbanespilleren scorede sikkert til 1 – 2.

Alle troede nu at dramatikken var overstået for 1. halvlegs vedkommende, men BM`s Marcus Bay ville det anderledes, da han brokkede sig over en dommerkendelse og dermed fik sit andet gule kort, hvilket resulterede i rødt kort og dermed udvisning.

Pause og 1 – 2 på LED tavlen.

OKS dominerede selvsagt fra starten af 2. halvleg mod Marienlyst` 10 spillere og i de første 15 minutter af halvlegen blev der skabt flere end rigeligt med muligheder for både udligning og føring, men vi fik ikke bolden det sidste stykke ind over stregen mod et bravt kæmpende udehold, der virkelig arbejde hårdt for at beholde føringen.

Efterhånden som halvlegen skred frem var det som om at OKSerne blev mere modløse og der blev længere mellem chancerne. Der var stadig muligheder der på en god dag sagtens kunne have givet et mål, men sådan skulle det ikke gå og kampen gik til ende uden yderligere scoringer.

Uafgjort havde været fortjent, men vi må også anerkende at BM forsvarede sig flot og arbejdede hårdt for at bevare føringen. Det lykkedes og dermed kunne de køre hjem til Windelsvej med alle 3 point.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi kører en tur til Odder. Mere herom senere.