OKS sikkert videre til 4. runde.

image Der var konstant pres på værternes mål. Her er det Jannik Pedersen der når højest, mens Lasse Grønholt, Søren Ilsøe og Christian Wogensen står klar til at gribe ind. Jeppe Algaard er i kamp ved forreste stolpe. Foto af Bo Holst Sørensen
12. juni 2019 kl. 10:17
6 - 1 sejr over ØB

I en første halvleg, hvor OKS spillede med fart og skarphed, blev kampen reelt lukket med hele 5 scoringer. Kampens 2. halvleg levede ikke helt op til standarden fra første, da rytmen gik ud af kampen blandt andet på grund af mange udskiftninger fra OKS` side hvor folk blev prøvet af på forskellige pladser.

Tilskuere: 75

OKS satte sig benhårdt på opgøret fra kampens start og ØB blev stresset til mange boldtab. OKS var velspillende og angrebene bølgede ned mod værternes målende og specielt på kanterne så værterne pressede ud, når spillere som Lasse Grønholt og Christian Klingenberg med fart og teknik drev gæk med deres direkte modspillere.

Allerede efter 7 minutter kom det første mål og det var topscorer Anders Kolind der kom højest til et indlæg fra venstre side og pandede føringen i mål.

Blot 1 minut efter stod der 2 – 0 på måltavlen, da samme Kolind scorede med venstrebenet fra en position midt i feltet.

Dermed var kampen i realiteten afgjort næsten inde den var i gang, da det udefra så mere end svært ud for ØB at skabe målchancer endsige forsøg på Jon Sørensen i OKS målet.

OKS formåede at fortsætte det gode spil og der var masser af chancer. Der blev scoret yderligere 3 gange i første halvleg, hvor målscorer var Frederik Klingenberg, Lasse Grønholt og et selvmål af ØB. Specielt Grønholts scoring var en perle, da han sparkede bolden i modsatte krog, hårdt og hen over målmanden. Det var kampens detalje!

Pause og 0 – 5.

Allerede i 2. halvlegs 1. minut scorede OKS igen og det var Frederik Klingenberg der var på pletten med sit mål nummer 2.

Nu troede mange, at OKS ville fortsætte stilen fra første halvleg og overtaget var da også udtalt, men den sidste aflevering og skarpheden i afslutninger var ikke på niveau med spillet fra før pausen.

Vi skiftede også en del og ofte ud og det var klart med til at bryde rytmen. ØBerne forsvarede sig tappert og i det 80. minut kom reduceringen, da Ahmed El-Haj scorede på et hovedstød efter et aflastningsangreb. Stor jubel hos den af del af publikum der støttede de blå.

Herefter gik kampen til ende uden at der blev scoret yderligere og resultatet blev 6 – 1. Dermed er OKS videre til pokalturneringens 4. runde.

Næste kamp for OKS er på søndag, hvor vi på hjemmebane møder Marstal. Mere herom senere!