2 - 3 nederlag på Sydfyn

image Der kom hurtigt gang i festen. Foto af Bo Holst Sørensen
24. juni 2019 kl. 09:31
Men vi festede alligevel!

Det blev en underholdende og målrig kamp, da OKS lørdag eftermiddag var på besøg i Svendborg. Det hele endte med en 3 – 2 sejr til SFB.

Tilskuere: 125

På en dejlig sommerdag, hvor vejret viste sig fra sin bedste side og banen ved Svendborgs klubhus på Hellegårdsvej fremstod grøn og indbydende, var det udeholdet fra OKS der startede bedst. Der var i øvrigt højlydt støtte med sang, trommer og romerlys fra de ca. 40 OKS tilskuere fra de øvrige seniorhold i klubben. Det var fremragende!

Svendborg bragte sig foran efter et kvarters tid, men OKS forsatte dominansen og Anders Kolind udlignede på en flot mål efter 33 minutter.  3 minutter senere bragte Jeppe Algaard OKS foran med 2 – 1 efter et længerevarende pres, far de på dagen orangeklædte OKSer.

Pause.

Kampens sidste halvdel bød igen på underholdende og målsøgende spil fra begge parter. OKS var mest i boldbesiddelse, men de unge Svendborg spillere gjorde det også godt.

Der kom yderligere 2 scoringer og det var hjemmeholdet der stod for dem i det 61. og 77. minut.

Der var fine muligheder for at udligne, men Svendborg holdt stand og det hele endte med en 3 – 2 sejr til SFB.

Efter kampen var der overrækkelse af pokal og præmier fra DBU-FYN, der blev skålet og sunget. Festligheder fortsatte herefter i den lejede ”Bar bus” der fragtede truppen hjem til Østerbæksvej, hvor der var afslutningsfest, der varede til den lyse morgen.

Næste kamp er til august måned, hvor vi tager hul på livet som Danmarksserie klub. Vi glæder os!