Menu

Overbevisende sejr over Nr. Aaby

image Mats Andersen i midten af billedet brillerede med 4 scoringer i kampen mod Nr. Aaby. Foto af Kurt Bebe.
Henrik Kleiner
29. oktober 2017 kl. 19:17
4 scoringer af Mats Andersen i 7 - 1 sejren

OKS viste høj klasse søndag formiddag, da himmelstormerne fra Nr. Aaby blev sat godt og grundigt på plads, da træner Kristoffer Johannsen og hans hold kørte tilbage til Odense med en 7 – 1 sejr.

Tilskuere: 100

Allerede efter 6 minutter måtte bestyreren af måltavlen på arbejde for første gang, da hjemmeholdets Rasmus Korsgaard bragede bolden ind bag Adam Pedersen i OKS målet på et flot langskud, hvor bolden strøg ind i det lange hjørne. Meget flot.

Der skulle dog kun gå 2 minutter inden OKS fik udlignet og målscorer var Mats Andersen, der efter et par snævre driblinger i feltet fik sparket bolden fladt ind bag værternes keeper, der var prisgivet i situationen. 1 – 1 på måltavlen og der var blot spillet 8 minutter.

Kampen bølgede frem og tilbage i de følgende minutter og begge hold havde gode muligheder for at komme foran. Tættest på var OKS, da Jakob Mønster fik en friløber, men måtte se sit forsøg reddet af værternes keeper.

Efter 21 minutter kom så OKS føringen. Et godt angreb i venstre sde, hvor Jeppe Grønborg og Anis Cengic kombinerede sig godt igennem inden sidstnævnte spillede Christian Klingenberg helt fri i venstre side af feltet. Kantspilleren svigtede ikke det fine tilbud og sparkede med appel bolden inden via stolpen i det lange hjørne.

Det blev 3 – 1 blot 4 minutter senere, hvor Mats Andersen huserede i venstre angrebsside og fra kanten af feltet smækkede bolden flot ind i mål. 3 – 1!

De efterfølgende minutter foregik mestendels på midten af banen og uden nævneværdige chancer til nogen af holdene bortset fra en situation, hvor hjemmeholdet følte sig snydt for et straffespark. Dommeren og linjevogteren vurderede dog at forseelsen var foregået uden for feltet. Det efterfølgende frispark tog Adam Pedersen sig sikkert af.

I halvlegens 44. minut kom Mats Andersen endnu engang ad sted mod Nr. Aaby målet i en overtalssituation. Selv om der var oplagte spilmuligheder til både højre og venstre valgte offensivspilleren at forsøge selv og hans spark strøg ind uden chance for målmanden. En klasse aktion og 4 – 1 på måltavlen.

Pause.

Fra starten af 2. halvleg forsøgte Nr. Aaby at komme tilbage i kampen, men OKS holdet virkede i fuld kontrol og ventede blot på at det unge hjemmehold skulle blotte sig. Og det skete efter 69 minutter, hvor hjemmeholdets keeper missede et bortspark. Anis Cengic var hurtig til at udnytte den gratis chane og trillede 5 – 1 føringen i mål.

Det blev 6 – 1 2 minutter senere, da Alexander Mose og Jeppe Algaard kombinerede sig igennem og sidstnævnte scorede sikkert.

I det 81. minut lukkede og slukkede Mats Andersen til 7 - 1 med en flot flugter efter hjørnespark til klapsalver fra de mange OKS tilskuere på lægterne.

Således referat fra 2017`s sidste turneringskamp.

Med sejren er OKS på 2. pladsen blot 1 point efter Otterup. Og vi kan love det unge Nordfynske hold kamp til stregen i forhold til oprykningen, der afgøres til juni. Nu har de jo selv lukket os tilbage i kampen 😊