Nederlag på Ærø

image OKS trænerne, Jan Lindqvist og Kristoffer Johannsen, følger med i kampen på et solbeskinnet Marstal Stadion.
16. oktober 2017 kl. 07:58
OKS tabte 2 - 0

OKS bliver hverken det første eller sidste hold der sejler tilbage til Fyn med et nederlag til Marstal i tasken og samtidig har følelsen at have tabt ganske unødvendigt til et hjemmehold, der satser benhårdt på en stram defensiv organisation og en 100 % satsning på dødbolde. Dyder Marstal mestrer til fulde.

Marstal – OKS 2 - 0 (0 – 0)

1 – 0 Rune Bove (58)
2 – 0 Nicolai Grydehøj (72)

Tilskuere: 200

På et solbeskinnet Marstal Stadion var det OKS der kom bedst ud af starthullerne. Der var god boldomgang og tilsyneladende kontrol over kampen. Værterne stod lavt på banen med fuld fokus på en stram organisation, som anfører Rune Bove styrer med fast hånd og verbal dirigering.

OKS havde løbende gode muligheder og halve chancer, men formåede ikke for alvor at gennembryde Marstal defensiven. Specielt på hjørnespark var det flere gange lige ved og næsten, men Marstal overlevede hver gang med det yderste af neglene.

Derfor kunne holdene gå til pause med 0 – 0 på lystavlen.

Efter pausen intensiverede OKS presset mod værternes målende. Det blev til flere gode forsøg fra halvdistancen, hvor specielt Mats Andersen var nærgående. Ligeledes fik vi igen masser af hjørnespark og det virkede kun som et spørgsmål om tid inden OKS ville få prikket føringen ind. Det kom dog aldrig til at ske.

Efter ca 1 times spil bevægede Marstal sig op på OKS` banehalvdel og fik tilkendt et hjørnespark. Føromtalte Rune Bove luntede med frem og sandelig om anføreren ikke fik sparket en løs bold i kassen til føring 1 – 0 til hjemmeholdet. Stor jubel hos de mange tilskuere, der vel knapt troede deres egne øjne.

OKS fortsatte med at være boldbesiddende ligesom hjemmeholdet fortsatte med at forsvare sig flot med god energi. Efter 72 minutter fik Marstal et frispark få meter inden på OKS` banehalvdel. En lang bold ind i feltet og igen var der en Marstalspiller først på en tilfældig løs bold og Nicolai Grydehøj kunne trampe bolden ind til 2 – 0 føring.

Nu var det op ad bakke for OKS, der ikke for alvor troede på et comeback. Uret gik ubønhørligt mod de 90 minutter og dagens dommer fløjtede af med 2 – 0 på måltavlen.

Dermed er OKS stadig på rækkens 2. plads, hvor vi er 4 point efter førerholdet fra Otterup.

Næste kamp for OKS er mod KRFK. Mere herom senere.