Målfest på Nyborg Stadion

image Lasse Plato var med på Nyborg Stadion i årets målfest. Foto: Kurt Bebe
17. oktober 2016 kl. 10:35
OKS burde have vundet klart, men spillede 5 - 5

En vild målfest udspillede sig lørdag eftermiddag på Nyborg Stadion, hvor hjemmeholdet og OKS spillede 5 – 5. Et vanvittigt resultat i en kamp som OKS burde have vundet klart, men alligevel tillod Nyborg at komme tilbage i. Et skuffende faktum for de rød / hvidstribede fra Østerbæksvej.

Nyborg:

Casper Vous, Rasmus Lund Jørgensen, Rene Dall Henriksen, Daniel Schach Sørensen, Simon Sørensen, Jonas Sørensen, Morten Rye Mortensen, Rasmus Lykke Vibe, Rasmus Olin, Lasse Nybo Jørgensen, Mads Millner Andersson, Andreas Møllebæk, Patrick Johansen, Jeppe Tornøe Lind Nørgaard

OKS:

Alexander Mose-Johansen, Christian Mikkelsen, Daniel "Danger" Hansen, Frederik Cappelen, Kasper Baden, Lasse Skibbild Plato Christensen, Mads Eskesen, Mathias Just Nortvig, Mats Andersen, René Christensen, Rune Dalsgaard Jørgensen, Andreas Walhoff Bebe, Drilon Cocaj, Nicolai Just

OKS åbnede kampen klart bedst og var meget dominerende I kampens første kvarter, hvor chancer stod i kø for at blive omsat til mål. Allerede efter 3 minutter kom føringen ved Frederik Moseby der gik fri i højre side.

Efter 16 minutter øgede Alexander Mose til 2 – 0 og værterne var på randen af Knock Out. Allerede på dette tidspunkt havde Morten Rasmussens tropper haft chancer til både 3, 4 og 5 mål, men uskarphed og Nyborgs målmand stod i vejen for flere scoringer.

I det 25. minut fik Nyborg reduceret ud af det blå og var resultat mæssigt med i kampen igen.

Lasse Plato fik dog genskabt 2 måls føringen med sit mål til 3 – 1 i en situation, hvor værternes forsvar blev spillet på r.. og albuer ud af eget stadion. Der var spillet 38 minutter.

De sidste minutter op til pausen blev et sandt mareridt for OKS, da første gæsterne scorede efter et hjørnespark og det efterfølgende klumpspil. 2 – 3.

Minuttet efter, i det 44. minut, betød i misforståelse i OKS forsvaret en tilfældig bold ind i feltet, hvor unge Lasse Plato var først på bolden. Desværre røg bolden fra Lasse`s fod ind i eget net og stillingen var 3 – 3.

Pause og tilskuerne undrede sig såre over at det var lykkedes Nyborg at holde sig inde i kampen.

OKS fortsatte dominansen fra starten af 2. halvleg og der var blot spillet 3 minutter, så var stillingen 3 – 5 efter mål af Frederik Moseby og Mats Andersen. For 3. gang synes kampen afgjort!

OKS fortsatte med at skabe store chancer, men bolden ville ikke ind.

Reduceringen til 4 – 5 var om ikke fortjent, så dagens detalje på Nyborg Stadion. Nyborgs Rasmus Lund Jørgensen samlede bolden op på kanten af feltet efter en OKS clearing af værternes hjørnespark. Hans flotte spark strøg i netmaskerne bag en sagesløs Rene Christensen i OKS målet. Der var spillet en lille time og Nyborg var, i det mindste på måltavlen, stadig med i kampen.

På trods af gigantiske OKS chancer skulle vi hen til det 87. minut inden dagens sidste scoring kom og den stod der Nyborg, da Andreas Møllebæk skrabbede bolden det sidste stykke ind i målet efter endnu et forsvarskoks i OKS rækkerne. 5 – 5.

I de sidste minutter af kampen pressede OKS på for at score igen og rent faktisk nåede vi at skabe 3 – 4 oplagte muligheder, men værterne red stormen af og kampen endte 5 – 5 og dermed 1 point til begge mandskaber.

Set udefra var det ikke godt nok at vi ikke vinder sådan en kamp. 3 føringer på 2 mål og alle gange kommer Nyborg tilbage på usikkert forsvarsspil. En disciplin der ellers har været OKSernes kendemærke i denne halvsæson. Samtidig må vi også konstatere, at på trods af 5 scorede mål, var der rigeligt af andre muligheder for yderligere scoringer, men desværre..

Positivt fra kampen er det faktum, at vi nu ikke har tabt i 5 kampe i streg. En fin stime, der gerne må fortsætte, når OKS spiller næste kamp hjemme på OKSon Park. Det er på lørdag kl. 13.00 hvor Aarup Boldklub kommer på besøg.