Kampreferat OKS - Fjordager 1-1

Klavs Larsen
19. oktober 2015 kl. 19:49
Nu med video med højdepunkter fra kampen !

Efter en meget skidt første halvleg, hvor OKS slet ikke havde fået søndagssøvnen ud af øjenkrogene, og Fjordager burde have ført med et par mål, blev anden halvleg noget bedre.

OKS kom efter pausen ud som forvandlet, og John Andersen må have givet dem en ordentlig opsang under pauseteen. Angrebene bølgede ned mod Fjordagermålet med mange indlæg fra Martin Misser og Æbelø krydret med farlige dødbolde på frispark og hjørnespark.

I det 60 tyvende minut skulle der en lidt atypisk situation til at få løst den gotiske knude op. Et total kikset spark fra en Fjordager back ender i hoved på Daniel Danger, som derved bringer OKS i front.

"Danger" har headet bolden over stregen.

Herefter var det stadig spil til et mål, men manglede effektivitet foran målet gjorde at der stadig stod 1-0 i det 90 tyvende minut.

Så sker der det sædvanlige i sådanne kampe, modstanderen pumper høje bolde i feltet, og hvad der virkede til at være en ganske ufarlig bold, havnede pludselig for fødderne af en Fjordagerspiller og 1-1 resultatet var en realitet.

Fjordager har udlignet i de sidste hektiske minutter.

Lige lidt hjalp det at "Wolle" havde et hovedstød på stolpen i dyb overtid. Et ærgerligt hjemmehold måtte konstatere at 2 point var tabt.

Se flere af Kurt Bebes flotte fotos her !