Kampreferat Aarup - OKS 1-4

Micahel Mai
01. november 2015 kl. 12:34
Viljen til forskel!

Det var fra første fløjt klart, at OKS ville vinde kampen. Vi så et OKS hold der pressede Aarup over hele banen. Allerede efter ca. 15 minutter kom belønningen da Rene Christensen scorede til 1-0 for udeholdet efter en nærkamp med målmanden, hvor denne ikke så alt for godt ud. Ganske få minutter efter gjorde samme Rene det til 2-0, igen så hjemmeholdets keeper ikke for godt ud. OKS sad nu på spillet i lang tid. Men mod slutningen af halvlegen kom Aarup bedre med, og på et godt gennemspillet angreb kort før pausen scorede hjemmeholdet til pausestillingen 1-2. De mange medrejste OKS’ere på lægterne var nu nervøse for, at vi igen skulle sætte en føring over styr. Men på trods af enkelte gode Aarup forsøg var frygten ubegrundet. OKS styrede spillet og da Aarup blev ramt af et par gule kort var sejren aldrig i fare. Altid farlige Daniel Danger Hansen scorede til 3-1, inden den nye målkonge Mads Eskesen, gjorde det til slutresultatet 4-1. Kampen var samtidig trænerduoen John Andersen og Michael Plambech’s sidste for OKS. De kan se tilbage på en kamp, hvor de igen ikke lavede fejl og styrede holdet igennem kampen med sikker hånd.