Overbevisende indsats i Morud

image Kolind fyrer kanonen af og scorer til 1 - 0. Foto af Bo Holst Sørensen
14. september 2018 kl. 23:31
Sikker 3 - 0 sejr til AS holdet

OKS dominerede fra start til slut og leverede i store perioder fremragende spil og skabte mange store chancer, der i sidste ende betød at vi kunne køre tilbage til Odense med en overbevisende 3 – 0 sejr i bagagen.

Morud vs. OKS 0 – 3 (0 – 2)

0 – 1 Anders Kolind (23.)
0 – 2 Anders Kolind (45.)
0 – 3 Rune Dalsgaard (61.)

Tilskuere: 75

Det var et tændt OKS hold, der fredag aften gik på banen til et opgør i Albaniserien mod de lyseblå værter på kunstgræsset i det nordvest fynske.

Fra kampens start var vi spilstyrende om end hjemmeholdet forsøgte at byde de rød / hvidstribede trods via hård fysik og energisk indsats. OKS spillerne var dog klar på udfordringen og efter de første 10 minutters spil, begyndte vi at dominere kampen både fysisk og ikke mindst i omgangen og spillet med bolden.

Der var meget store chancer, hvor mange blev forspildt, men i det 23. minut var topscorer Anders Kolind på pletten, da han kvitterede for Jannik Pedersens oplæg og resolut sparkede bolden i mål til 0 – 1.

Efterfølgende var der mange store tilbud til OKSerne for at udbygge føringen, men en dygtig Morud målmand holdt hjemmeholdet inde i kampen.

I halvlegens sidste minut måtte Per Hansen dog kapitulere, da Anders Kolind endnu engang scorede og dermed bragte OKS foran med 2 – 0. I øvrigt angriberens 10. sæsonmål i blot 4 kampe. Det er fremragende!

Pause.

OKS overtaget blev endnu mere udtalt i 2. halvleg og vi vadede i store chancer med mulighed for at lukke kampen fuldstændig. Kampen skulle dog hen til det 61. minut før end 3 – 0 scoringen var en realitet. Rune Dalsgaard var først på bolden efter et hjørnespark og dermed kronede anføreren en suveræn indsats.

Kampen gik videre med stort OKS overtag og værterne var heldige ikke at indkassere flere mål i den resterende periode, hvor der var total dominans fra gæsternes side.

Der blev ikke scoret mere i kampen og dermed var der 3 point hjemme til OKS, der indtil kampene der spilles lørdag, er på en foreløbig 1. plads i rækken.