OKS taber 3 - 2 til OB

image Christian Klingenberg fyrer kanonen af. Sekunder senere tager bolden overliggeren. Dobbelt målscorer Jakob Mønster følger med. Foto af Kurt Bebe
23. maj 2018 kl. 08:51
Sejrsmål i tillægstiden

Det var stolpe ud for OKS, der måtte se stolperne og overligger stå i vejen for flere mål ligesom vi igen brændte et straffespark.  Når forsvaret så samtidig tog sig et par blundere, ja så har man opskriften på nederlaget tirsdag aften

Tilskuere: 50

Der var spillet under 1 minut da OB bragte sig foran. Lasse Lerbæk, en af kampens bedste spillere skulle det vise sig, fik en lang bold hvor han i duel mod OKS forsvaret sled sig fri, rundede Adam Pedersen og scorede til 1 – 0. Et flot mål!

De følgende minutter var OB bedst uden dog for alvor at true OKS målet.

Omkring det 20 minut begyndte OKS kombinationer at flyde bedre. Kenneth Andersen fordelte boldene flot og flere gange kombinerede de rød / hvide sig godt igennem.

Kenneth Andersen var tættest på udligning, da hans forsøg fra mellemdistancen tog den ene opstander men bolden sprang desværre i spil igen.

Efter godt en halvtime fik OKS en omstilling, hvor Christian Klingenberg kom ad sted mod OB målet. Klingenberg rundede keeperen og spillede bolden på tværs til Jakob Mønster, der let scorede til 1 – 1.

OKS dominansen var nu udtalt. OBerne var et skridt bagefter når bolden gik fra spiller til spiller i lange passager, hvor OKS spillede virkeligt godt.

Halvlegen gik mod enden og alle var begyndt at indstille sig på en remis til pause, da et langt spark frem ad banen fandt frem til værternes Søren Kroman, der tog bolden ned, afviste OKS forsvaret med ren fysik og sparkede OB foran med 2 – 1. Der var spillet 43 minutter.

Pause.

OKS dominansen var total i kampens anden halvdel. Store chancer blev skabt. Christian Klingenberg var uhyre tæt på, da hans fine skud fra distancen tog overliggeren. Der var heldet med OB.

Frederik Klingenberg fik en advarsel i det 55. minut og dermed var vi i undertal. Bolden og overtaget beholdt vi dog og scoringen lå i luften.

Vi fik en stor mulighed for udligning da Anis Cengic blev fældet i feltet og der var straffespark. En ellers stærkt spillende Jakob Mønster`s forsøg blev dog reddet. I øvrigt 3. straffespark i 2 kampe vi nu har misbrugt.

OKS fortsatte dog ufortrødent presset ned mod værterne og i det 70. minut kom den mere end fortjente udligning. Mønster scorede tæt under mål, da han fulgte op på en ripost fra Jacob Rasmussens forsøg. 2 – 2.

OKS gik i den resterende del af kampen entydigt efter at score et mål mere og dermed tage sejren. Store chancer og gode forsøg blev skabt. Tættest på var Anis Cengic og Frederik Klingenberg, men begge måtte se OB målmanden redde.

Og så går det som det ofte gør, når det ene hold ikke udnytter overtaget og mulighederne. I kampens tillægstid får OB sig befriet og Jonas Spenner opfanger en løs bold som han sparker fladt ind bag Adam Pedersen i OKS målet. Selvfølgelig stor jubel i OB lejren over den uventede føring og da dommeren kort efter fløjtede af også over de 3 point, som kan vise sig uhyre vigtige for de blåstribede i deres kamp for eksistensen i rækken.

OKS fightede og spillede som et tophold. Vi dominerede og gav en 100% indsats, men vi må bare konstatere at det i øjeblikket er stolpe ud. Det vil udligne sig over tid!

Næste kamp for AS holdet er på lørdag, hvor vi møder Middelfart. Bemærk starttidspunktet, der allerede er kl. 12.00.