Det blev til en storsejr, da OKS torsdag aften spillede mod OB. En kamp der blev afviklet på kunstgræsbanen i Hjallese, da OB`s baner i Ådalen i øjeblikket er gravet op. Anders Kolind beviste igen sin målfarlighed og angriberen blev noteret for et hattrick for anden kamp i streg.

0 – 2 Anders Kolind (45.)
0 – 3 Mads Mikkelsen (52.)
0 – 4 Anders Kolind (54.)

Tilskuere: 50

OB kom friskt ud til kampen og forsøgte at ligge et højt pres på OKS. Værterne servede bolden frem på OKS` banehalvdel og derfra blev der indledt en heftig boldjagt. Et offensivt taktisk tiltag og selv om OKS de fleste gange kunne spille sig ud af presset fik OB en kæmpe dobbelt chance efter 10 minutters spil. Adam Pedersen og forsvaret fik dog reddet i situationen.

OKS havde i kampens første halve time også et par rigtige store tilbud. Begge gange var der friløbere til henholdsvis Anders Kolind og Mads Mikkelsen, men mulighederne blev ikke omsat til scoringer.

OB`s taktik kostede mange kræfter og omkring den halve time var OKS for alvor i teten. Værterne begyndte at give mere plads og returløbene fra de blå og hvidstribede var ikke mere med fuld appel. Og så begyndte chancerne for alvor at dukke op til OKS.

Topscorer Anders Kolind gjorde det til 1 – 0 i det 42. minut og da angriberen i det 45. minut scorede endnu engang kunne OKS gå til pause med 2 – 0 på måltavlen.

Pause.

De rød og hvidstribede var i kontrol fra 2. halvlegs begyndelse og indenfor 10 minutter var spændingen taget ud af kampen. Først scorede Mads Mikkelsen i det 52. minut. Mads startede inde for første gang siden han er blevet indlemmet i AS truppen og kronede således sin flotte fodboldmæssige udvikling over de seneste par sæsoner.

I det 54. minut var Anders Kolind så på pletten igen og dermed blev det til hattrick for 2. kamp i streg. Det er høj klasse af angriberen. 0 – 4.

I den resterende del af kampen var OKS i kontrol og der blev løbende skabt mange chancer. Havde vi scoret på bare halvdelen af disse, havde OB fået et kæmpe nederlag, men den sidste skarphed manglede og det blev ved de 4 – 0.

Efter kampen udtalte træner Rene Hansen

-” OB er fint med i de første 30 minutter, men jeg havde på fornemmelsen at de ikke kunne holde deres taktik hele kampen. Den kostede mange kræfter og det straffede vi hårdt i et kvarters tid i slutningen af første halvleg og starten af anden.”

Med sejren er OKS nu 6 point foran både SSV Højfyn og Allesø og ligger pres på begge i topstriden. Vi har dog spillet 1 kamp mere end rivalerne og der er dermed vigtige point på spil, når de 2 hold mødes fredag aften i en dyst der vil vise hvem der er momentan første udfordrer til OKS i topstriden.

Næste kamp for OKS er lørdag d. 20. oktober, hvor vi møder SSV Højfyn. Mere herom senere.